Erken Teper, Yenilgisiz Boksör Arslanbek Makhmudov Ile Karsilasacak

Agir siklette Avrupa ve Askeri oyunlarda dünya sampiyonlugu yasamis olan boksör Erkan Teper, yarin aksam Kanada’da yenilgisiz Rus boksör Arslanbek Makhmudov’a karsi ringe çikacak.

Türk boksör Erkan Teper, 12 maçinin tümünü nakavtla kazanmis Rus boksör ile Kanada’da karsi karsiya gelecek. Dev maç öncesi açiklamalarda bulunan Erkan Teper, "Uygulayacagimiz taktikle bu isin üstesinden gelecegiz" dedi.



Erol Ceylan: "Boksörümüze inancim tam"

Erkan Teper’in promotörü EC BOXING Yönetim Kurulu Baskani Erol Ceylan, Teper’e güvendigini belirterek, "Erkan, uzun yillardan beridir ringlerde ve büyük ring tecrübesine sahip kaliteli bir boksörümüz. Bu tür güçlü rakipler karsisinda alacagi galibiyetler onu dünyanin zirvesine tasiyacak. Bu karsilasmadan da alnimizin akiyla çikacagimizdan eminim. Erkan’a olan güveni tam" seklinde konustu.



Vedat Alyaz: "Çok daha zor maçlari kazandik"

EC BOXING basin danismani Vedat Alyaz, ise Teper’in bugüne kadar çiktigi 24 maçin 21’ünü kazandigini ve bunlardan 13 karsilasmayi da nakavtla aldigini belirterek, "Erkan, bugüne kadar üç kez Avrupa ve iki defa da Dünya Kitalararasi sampiyonlugunu kazanmis olan kaliteli bir boksör. Bu karsilasmayi da alacagina olan inancimiz tam. Ayrica önümüzdeki cumartesi gecesi genç yetenegimiz Volkan Gökçek de Almanya’da önemli bir maçi çikacak" diye konustu.

Kaynak: İHA