Ereglili Sporcular Yelken Sampiyonasina Damga Vurdu

Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Sampiyonasi, 16-21 Eylül’de İçel’de düzenlendi. Turnuvada, Kdz. Eregli Belediyespor Paralimpik Yelken Takimi önemli basarilar elde etti.

16-21 Eylül tarihlerinde İçel’de düzenlenen Bedensel Engelliler Yelken Türkiye Sampiyonasi ve Dünya Sampiyonasi seçme yarislarina katilan Kdz. Eregli Belediyespor Paralimpik Yelken Takimi, madalya ve kupalarla dönüyor.

‘Bedensel Engelliler Yelken’de büyük basari

Yelken Antrenörü Talat Çerçioglu nezaretinde müsabakalarda ter döken sporculardan Büsra Nur Çelik, gençlerde Türkiye birincisi, büyük kadinlarda Türkiye ikincisi, Furkan Erçin gençlerde Türkiye ikincisi olurken Atilla Altay da büyük erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.

Madalya ve kupalarini alan sporcular büyük sevinç yasadi.

Kdz. Eregli Belediye ve Kulüp Baskani Halil Posbiyik, sporcularin elde ettigi derecelerden dolayi duydugu memnuniyeti belirterek antrenör ve sporculari kutladi.

Kaynak: İHA