An Zentrum Bayburt Özel Idare Spor'dan 'Destek' Çagrisi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup'ta mücadele eden An Zentrum Bayburt Özel Idare Spor'da, kulüp baskani Celil Çaliskan, tüm Bayburtlulardan takimlarina destek vermelerini istedi.



Çaliskan, kulüp tesislerinde düzenledigi basin toplantisinda, hedeflerinin TFF. 1. Lig'e yükselmek oldugunu belirterek, "Bu takim için birakin TFF 1. Ligi, Süper Lig bile hayal degil. Yeter ki destek verilsin. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Tüm Bayburtlular da destek çikarak bu basariya ortak olmali." dedi.

Herkesi, elini tasin altina sokmaya davet eden Çaliskan, "Bu yolu gelin beraber yürüyelim. Baska sehrimiz yok. Her yerde 'Bayburtluyuz.' diyerek övünerek yürüyoruz. Bu sehrin ismini en yükseklere çikaralim." ifadesini kullandi.

Çaliskan, Sakaryaspor ve Serik Belediyespor karsisindaki oyundan memnun olmadigini, Turgutluspor maçinda oynanan futbolun ise iyi oldugunu kaydederek, "Teknik ekip bu isin üzerine egiliyor. Bunlar geçecek, daha iyi bir futbol ortaya koyacagiz. Henüz istedigimiz takimi göremiyoruz ama en kisa sürede bunu da görecegiz." diye konustu.

Sampiyonluk için sehrin bütün olmasi, kendi sehrinin takimina tam destek vermesi gerektigini dile getiren Çaliskan, kombine bilet ve forma satislarina bekledikleri kadar ilgi görmediklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde tesislerin yetersiz oldugunu, hepsini kulübe yakisir hale geldigini belirten Çaliskan, kulübün bu durumlara gelmesinde emegi olan Semsettin Çaliskan ve Abdulkadir Karaoglu'na tesekkür etti.

Çaliskan, kulübü amatörden alip üst liglere çikaran Abdurrahman Sentürk ve Hikmet Sentürk'e, devamindaki süreçte Ersoy Özbek'e, Gençlik ve Spor Il Müdürü Adem Köse, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci ve Bayburt Valisi Cüneyt Epcim'e de verdikleri büyük destekten dolayi tesekkürlerini sundu.

Kaynak: AA