Adanaspor, Büyüksehir Belediye Erzurumspor Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda karsilasacagi Büyüksehir Belediye Erzurumspor maçinin hazirliklarina devam etti.

Kulüp tesislerinde gerçeklestirilen antrenman öncesinde açiklama yapan teknik direktör Firat Gül, geçen hafta sahalarinda konuk ettikleri Bereket Sigorta Ümraniyespor'un 5 maçta 5 galibiyet alan, 13 gol atip hiç gol yemeyen güçlü bir rakip oldugunu bilerek sahaya çiktiklarini söyledi.

Adanaspor olarak ligdeki hiçbir takima karsi puan kaybi yasamayi istemediklerini dile getiren Gül, "Sonuç itibariyla biz her maçi kazanmak için oynuyoruz. Oynadigimiz her maçta, 2-0 yenildigimiz Denizlispor maçi da dahil, biz galibiyete en yakin taraftik. Pozisyon üretemedigimiz maçlar da oldu. Formasyonda ufak bir degisiklikle daha önde basan, rakibe pas yaptirmayan, daha çok topa sahip olan ve oyunun hakimi bir Adanaspor olusturmaya çalistik." dedi.

Son maçta istatistiksel olarak üstün tarafin Adanaspor oldugunu kaydeden Gül, "Rakibe kontrataklardan bazi pozisyonlar verdik. Onlar da degerlendiremedi biz de. Iki tarafin birbirine hazirlikli geldigi bir maçti. Biz galip gelmek isterdik ama olmadi. Önümüzde bir Erzurum maçi var. Ciddi bir rakip ve deplasmanda oynayacagiz. Insallah o maçta istedigimiz skoru alacagiz." ifadelerini kullandi.

Genç santrfor Ahmethan Köse de Bereket Sigorta Ümraniyespor maçina karsilasmanin önemini bilerek çiktiklarini ve sahaya bir oyun koyduklarini belirtti.

Rakip takimin ligin lideri olarak sahalarina geldigini ve ilk puan kaybini burada yasadiklarini aktaran Köse, "Bence yenebilirdik. Pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik. Umarim önümüzdeki maçlarda bu pozisyonlari degerlendirip, galibiyet alacagiz. Benimle ilgili taraftarin beklentisinin de farkindayim. Bunu karsilamak için çok çalisiyorum. Ama taraftarin bu görevi 1 kisi üzerine yogunlastirmayacagini biliyorum. Takimdaki herkes gol atacak kapasiteye sahip." diye konustu.

Kaynak: AA