Vincenzo Montella Açiklamasi 'Balotelli'nin De Hatasi Var, Öncesinde Yapilan Açiklamalar Da Hatali'

Besiktas deplasmanindan 3-3’lük beraberlikle ayrilan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella karsilasmanin ardindan konustu. Maçta yasanan olayda Balotelli’nin hatasi oldugunu ancak önceki açiklamalarin da hatali oldugunu söyleyen Montella, maç için de, “Sonuna kadar fedakarlikla getirdik” ifadelerini kullandi.

Süper Lig’in 6. haftasinda Besiktas karsisinda 3-0 geriye düsmesine karsin sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrilan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Ilk yarida derli toplu kalmaya çalistiklari bir devre oldugunu söyleyen Montella, “Yedigimiz 2 golde sans bizden yana degildi. Özellikle ikinci gol farkli sekilde geldi. Sergiledigimiz durus maçin habercisiydi. Biz oyundan hiç kopmadik. Ilk yarida çok fazla pozisyon da kaçirdik. Son pasa kadar geldik ama son topu iyi kullanamadik. Belki de çok farkli bir skor da olabilirdi ilk yarida. Ikinci yariya basladigimizda ayni çizgide gidiyorduk. Sonrasinda frikikten atilan güzel gol, takimi atesledi. Sonrasinda maça tekrar sarildik ve son dakikada attigimiz gol de, bütün takimin maçin basindan sonuna kadar getirdigi fedakarlikla geldi” ifadelerini kullandi.

“Balotelli hatali ama önceki açiklamalar da hatali”

Takimin su ana kadar kat ettigi yolu begendigini söyleyen Montella, “Oyuncular geldigimizden bu yana ögrenmeye açik. Biz de yol göstermeye çalisiyoruz. Ilk haftamiz biraz travmayla geçti ama son 10 gündeki gelismeleri güzel sekilde takip ediyorum” dedi.

Son olarak Balotelli’nin gol attiktan sonra yaptigi hareketle ilgili konusan Montella, “Maç içinde yanima çagirdigimda sadece oyuna konsantre olmasini söyledim. Çünkü 3-3’ü yakalayabilecegimize inanmistim. Kendisinin yaptigi hareket tabii ki dogru degil ama öncesinde yapilan bazi açiklamalar var, bunlar da dogru degil. Iletisim yollarindan aldigi bir mesaj vardi belki de Balotelli’nin. Bu durum böyle bir reaksiyon sergilemesine neden olmus olabilir belki. Ama iki taraf da dogru degildi” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA