Murat Sancak Açiklamasi 'Bir Deliye, Deli Denmez'

Mario Balotelli’nin attigi ikinci golden sonra Besiktas yedek kulübesine yönelik hareketleriyle alakali Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, “Balotelli-Sergen olayi yasandi burada. Keske yasanmasaydi. Ama Sergen’in daha önce yaptigi açiklama da dogru degildi, Balotelli’nin bu aksam yaptigi olay da dogru degildi. Bir deliye, deli denmez zaten. Denmemesi lazim” dedi.

Süper Lig’in 6. haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda 3-0 geriye düstügü maçta Besiktas ile 3-3 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan Adana Demirspor Baskani Murat Sancak, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Sancak, “3-0’dan 3-3’e getirmek benim için galibiyetten daha önemliydi. Takimin bu reaksiyonu göstermesi çok anlamli. Oyuculari kutluyorum, Besiktas oyuncularini da kutluyorum, güzel maçti. Insallah bundan sonraki maçlar da böyle heyecanli, son dakikaya kadar gider, güzeldi” ifadelerini kullandi.

“Balotelli-Sergen olayi yasandi”

Mario Balotelli’nin, attigi ikinci golden sonra siyah-beyazli kulübeye yönelik yaptigi hareketleri de degerlendiren Baskan Sancak, “Balotelli-Sergen olayi yasandi burada. Keske yasanmasaydi. Ama Sergen’in daha önce yaptigi açiklama da dogru degildi, Balotelli’nin bu aksam yaptigi olay da dogru degildi. Ben soyunma odasinda kendisine de söyledim. Ama birileri doldurmus muhakkak. ‘Bu hoca senin için deli dedi’ dedikleri için reaksiyon gösterdi. Bir deliye, deli denmez zaten. Denmemesi lazim yani. Keske yasanmasaydi. Çünkü Besiktas ve Adana taraftarlari kardes takim bunlar. Yasandi, yapacak bir sey yok. Her iki taraf da bu konuda duyarli olursa daha iyi olur” diye konustu.



“Bu ligde kalici olacagiz”

Takimin yeni teknik direktörü Vincenzo Montella hakkinda gelen bir soruyu da Murat Sancak, söyle cevaplandirdi:

“Türkiye’de Samet hocadan sonra getirecegimiz hoca bulamadik. Yurt disinda kariyeri iyi olan Porto’yu, Milan’i, Sevilla’yi, Sampdoria’yi, Fiorentina’yi çalistirmis bir hoca getirdik. Herhalde bu kadar kariyerli bir hoca gelmedi. Milli takima getirilen hocaya baktiginiz zaman ondan çok çok daha kariyerli. Ben inaniyorum hocaya. Takimi tanidikça daha da oturacak. Iyi olacak diye düsünüyorum. Bu ligde kalici olacagiz. Herkes bunu böyle bilsin. Biz kalmaya geldik, hemen düsmeye gelmedik.”

Kaynak: İHA