Irfan Buz Açiklamasi 'Kazanmak Istedik Ancak Maglup Olduk'

Sivasspor karsisinda 1-0 maglup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Irfan Buz, “Kazanmak istedik ancak 1-0 maglup olduk” dedi.

Süper Lig’de son 3 haftadir galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor’da maç sonrasi degerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Irfan Buz, Sivasspor karsisinda önemli bir müsabakaya çiktiklarini belirterek, "Kazanmak istedik ancak 1-0 maglup olduk. Tabii ki üzgünüz” dedi.

Karsilasmanin ilk yarisi daha üstün oynayan tarafin kendileri oldugunu dile getiren Buz, “Pozisyonlarimiz vardi. Genel anlamda müsabakaya bakildiginda golü atan kazanir havasi vardi. Her iki tarafta mücadele etti. Bizimde direkten dönen bir topumuz var. Orada golü bulmus olsaydik daha evvel de sanirim müsabakayi biz kazanirdik. Ancak futbolun içerisinde olan seyler. Rakibimiz bizim duran bir topta adam paylasiminda sikinti yasadigimiz o zamana kadar sikinti yasamadigimiz pozisyonda orada maalesef 3 tane oyuncu bostu. Golü attilar ve müsabakayi kazandilar. Simdi bizim için önemli olan hemen bir reaksiyon göstermek. Cumartesi günü Antalya’da oynayacagimiz müsabakaya iyi hazirlanip orada cevabi vermek" diye konustu.

Kaynak: İHA