Fatih Karagümrük-Antalyaspor Maçinin Ardindan

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal:'Hem geçis oyununda hem de pozisyon anlaminda rakibe bayagi zor anlar yasattik' VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel:'Bugün burada kaybedilmis 2 puan var'.

Süper Lig'in 6. haftasinda konuk oldugu VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, ikinci yarida hem geçis oyununda hem de pozisyon anlaminda rakiplerine zor anlar yasattiklarini söyledi.

Ersun Yanal, Atatürk Olimpiyat Stadi'nda oynanan müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Iyi organize olan bir takimla karsilastiklarini aktaran Yanal, "Kolay bir takim degil. Ilk yarida etkili ve oyunumuzu baskilayan bir rakip vardi. Bu yarida 2-3-4 fark geriye düsebilirdik. Ikinci yarida buna tepki gösterip, teknik ve taktik olarak degisim yaptik. Oyun tam tersine döndü. Bu kez biz ayni senaryoyu rakibe yasatabilirdik. Hem geçis oyununda hem de pozisyon anlaminda rakibe bayagi zor anlar yasattik. Son 20 dakika oldukça yüksek tempolu ve güzel bir maç oldugunu düsünüyorum. Futbolun pozitif yönünü oynamaya çalisan 2 takim vardi. Oyunu oynamak ve stratejik anlari belirleyen bir takim olmak istiyoruz. Önümüzdeki maç için bugün oynadigimiz oyunun belli bölümleri önemli bir avantaj. Geliserek devam ediyoruz." ifadelerini kullandi.

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel ise iyi bir performans sergilediklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Oyuna istekli ve arzulu basladik. Ilk 45 dakikada rakip tamamen kapandi. En az 4-5 net gol pozisyonumuz var. Ikinci yarida da bazi pozisyonlara girdik. Topun oyunda kalma süresi çok azdi. Yere yatan arkadaslar bir türlü kalkmasini bilmedi. Hakemlerden bu tür olaylara fazla prim vermemelerini istiyoruz. Bir hedefimiz var. Her hafta üzerine koyarak oynamak istiyoruz. Seyircilere daha zevkli oyunlar seyrettirmek istiyoruz. Bugün burada kaybedilmis 2 puan var."

Kaynak: AA