Ceyhun Kazanci Açiklamasi 'Bizim Ayarlarimizi Bozmak O Kadar Kolay Degil'

Adana Demirsporlu futbolcu Balotelli’nin attigi ikinci golden sonra siyah-beyazli yedek kulübesine dönerek yaptigi hareketlere iliskin Besiktas Futbol A.S. Genel Müdürü Ceyhun Kazanci, “Bu tarz tahriklere kapilmamak lazim. Hem golden sonra bizim kulübemize, hocamiza hem de maç bittikten sonra o jestlerine devam etti. Bizim ayarlarimizi bozmak o kadar kolay degil” dedi.

Süper Lig’in 6. haftasinda Besiktas, 3-0 öne geçtigi karsilasmada sahasinda Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan Besiktas Futbol A.S. Genel Müdürü Ceyhun Kazanci, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Mücadeleyi degerlendirerek sözlerine baslayan Kazanci, “Bir puan kaybidir. 3-0’dan olmasi bizleri tabii ki üzdü. Ancak çok yogun maratonda bu tarz puan kayiplarini bekleyebiliriz. Bunlar anlasilabilir puan kayiplaridir. Hemen 3 gün sonra baska bir maçimiz var zaten. Hiçbir maçin 3-0’dan 3-3 olmasina takilmadan önümüzdeki maça hazirliklarimizi yapacagiz” ifadelerini kullandi.

“Bizim ayarlarimiz öyle kolay kolay bozulmaz”

Adana Demirspor’un tecrübeli santrforu Mario Balotelli’nin takiminin ikinci golünü attiktan sonra Besiktas kulübesine yönelik yaptigi hareketler hakkinda Ceyhun Kazanci, su cümlelere yer verdi:

“Çok da fazla izah etmeye gerek yok aslinda. Net bir sekilde görüldü.

Bu tarz tahriklere kapilmamak lazim. Hem golden sonra bizim kulübemize, hocamiza hem de maç bittikten sonra o jestlerine devam etti. Sakin olmamiz lazim. Bu takim kadro anlaminda da birlik, beraberlik anlaminda da bu ligin çok üzerinde bir takim. Bizim ayarlarimizi bozmak o kadar kolay degil. Herkesin için müsterih olsun. Bizim ayarlarimiz öyle kolay kolay bozulmaz. Puan kaybi olarak bakiyoruz ancak olan seyleri de görmüyoruz sanmasin kimse.”

Ceyhun Kazanci, ayrica soyunma odasi koridorlarinda da tartismalarin kisa bir süre devam ettigini ancak an itibariyla herkesin sakinligini korudugunu belirtti.



“Sadece 2 puan kaybettik”

Karsilasmanin hakemi Ali Palabiyik’in performansi hakkinda da görüslerini aktaran siyah-beyazli yönetici, “Maç içerisinde birçok tartismali karari var Ali hocanin. Maç sonunda da 5 dakika uzadi aslinda ancak golü 90+7’de yedik. Bir oyuncu degisikligi, kisa bir sakatlik var o arada. Ne oldu? 90+5’ten sonra 2 taç, 1 tane korner, bitmek bilmeyen bir maç. Zaten bizim kulübemizde jestlerinden de anlamissinizdir. Saati defalarca gösterdiler. Son golü televizyondan seyretme sansim oldu, teknik ekibimizle tekrar degerlendirme sansimiz olmadi. Gelen bütün yorumlar pozisyonun faul oldugu yönünde. VAR’da dönmemesi bizi üzdü, sasirtti. Santrasi olmayan çok tartismali bir golle puan kaybi oldu. Evet tartisalim bunlari ancak hiç de takili kalmayalim. Sadece 2 puan kaybettik. Üzücü olan tarafi; hem faul kokan bir pozisyonla hem de maçin bitmesinde 1.5 dakika sonra bu golü yememiz oldu. Balotelli’nin yapmis oldugu hareketlerle alakali da yorumu kamuoyuna birakiyoruz. Geçmiste de benzer hareketleri olan bir futbolcu” diye konustu.

Kaynak: İHA