Besiktas 3-0 Öne Geçtigi Maçta Son Dakikada Puan Kaybetti

Siyahbeyazli takim, Süper Lig'in 6. haftasinda Adana Demirspor ile 33 berabere kaldi Besiktas, ligde 3 maç sonra puan kaybi yasadi Karsilasma sonrasinda iki takim kenar yönetimi ve oyunculari arasinda arbede yasandi

Süper Lig'in 6. haftasinda Besiktas, 3-0 öne geçtigi maçta Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldi.

Vodafone Park'taki karsilasmanin ilk yarisini 2-0 önde tamamlayan ve 52. dakikada farki 3'e çikaran siyah-beyazli takim, özellikle 65. dakikadaki oyuncu degisikliklerinin ardindan oyundan düstü.

Miralem Pjanic'in kenara alinmasi sonrasi organize olmakta zorlanan siyah-beyazli ekipte, 76. dakikada ise Rachid Ghezzal sakatlandi.

Karsilasmanin 60. dakikasinda Vargas ile farki 2'ye indiren konuk ekip, 79. dakikada Mario Balotelli ile durumu 3-2'ye getirdi. Adana Demirspor, 90+6. dakikada Assombalonga ile esitligi sagladi ve siyah-beyazli ekip, sahadan 3-3 beraberlikle ayrildi.

Ligin 5. haftasinda Fraport TAV Antalyaspor ile oynadigi maçin ilk yarisini 2-0 geride tamamlayan ve ikinci yaridaki golleriyle sahadan 3-2 galip ayrilan Besiktas, Adana Demirspor karsisinda 3-0'lik üstünlügünü koruyamadi.

Ligde 2. kez rakipleriyle berabere kalan ve 4 galibiyeti bulunan siyah-beyazli takim, puanini 14'e yükseltti.

Süper Lig'de 3. beraberligini alan Adana Demirspor ise puanini 6'ya çikardi.

- 3 maç sonra puan kaybi yasadi

Besiktas, Süper Lig'de 3 maç sonra puan kaybi yasadi.

Ligin 2. haftasinda Gaziantep ile 0-0 berabere kalan siyah-beyazli takim, ardindan VavaCars Fatih Karagümrük (1-0), Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (3-0) ve Fraport TAV Antalyaspor (3-2) maçlarini kazandi.

Siyah-beyazli ekip bu sezon evinde ilk kez bir lig maçinda kalesini gole kapatamadi. Sezonun ilk maçinda evinde Çaykur Rizespor'u 3-0 yenen Besiktas, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçlarini da gol yemeden tamamladi.

Besiktas, evinde oynadigi 4. lig maçinda Adana Demirspor'un 3 golüne engel olamadi.

- Maç sonrasi arbede yasandi

Karsilasmanin ardindan iki takim kenar yönetimi ve oyunculari arasinda arbede yasandi.

Karsilasmanin bitis düdügünün ardindan orta sahaya yakin bir yerde bulunan Adana Demirsporlu oyuncu Mario Balotelli ile Besiktas Yardimci Antrenörü Murat Sahin arasinda baslayan gerilime diger çalistiricilar ve oyuncular da dahil oldu.

Iki taraf arasindaki arbede koridora tasinirken Adana Demirsporlularin soyunma odasina gitmesiyle gerilim bitti.

Adana Demirspor'un ikinci golünü atan Mario Balotelli'nin golden sonra Besiktas yedek kulübesine yönelik hareketi de gerilime neden oldu.

Golün ardindan orta sahaya yönelen Balotelli'nin daha sonra Besiktas yedek kulübesine dönerek bazi sözler sarf ettigi görüldü. Besiktas kenar yönetimi buna tepki gösterirken hakem Ali Palabiyik, Balotelli'ye sari kart gösterdi.

- Montero'dan ikinci gol

Besiktas'in UEFA Sampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile yaptigi maçta attigi golle kariyerindeki ilk gol sevincini yasayan Francisco Montero, Adana Demirspor karsisinda da fileleri havalandirdi.

Maçin 20. dakikasinda takimini 1-0 öne geçiren Montero, bu sezon ikinci kez bu sevinci yasadi.

Siyah-beyazli takimin ikinci golünü kaydeden Josef de Souza ise bu sezon ilk kez fileleri havalandirdi.

- Ridvan Yilmaz üst üste ikinci kez gol sevinci yasadi

Besiktas'in Fraport TAV Antalyaspor'u 3-2 yendigi maçta takiminin ilk golünü atan Ridvan Yilmaz, Adana Demirspor maçini da bos geçmedi.

20 yasindaki oyuncu ligde üst üste ikinci kez fileleri havalandirmayi basardi.

- Ghezzal sakatlandi

Bu sezon sakatliklardan dolayi büyük sikinti yasayan ve Adana Demirspor maçina bu nedenle 6 eksikle çikan Besiktas'ta Rachid Ghezzal da sakatlandi.

Maçin 74. dakikasinda sakatlik yasayan ve kendini yere birakan Ghezzal, oyuna devam edemedi.

Siyah-beyazli ekipte Ghezzal'in yerine Gökhan Töre oyuna dahil oldu.

Kaynak: AA