Alanya'da 30'Uncu Triatlon Heyecani Basladi

Alanya Triatlonu, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasinda Alanya’da yapilacak.

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliginde Dünya’nin araliksiz devam eden sayili spor organizasyonlarindan birisi olan Alanya Triatlonu bu yil 30. yila özel, ilk kez 5 gün yapilacak. 5 günlük yaris heyecaninda, Paratriatlon Dünya Kupasi ve Avrupa Gençler Triatlon Festivali de gerçeklestirilecek.

“2 bine yakin kisi Alanya’da olacak”

Yarislar için Alanya’ya bine yakin sporcunun gelecegini vurgulayan Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Sporun Baskenti Alanya’da bir organizasyon daha gerçeklestirecegiz. 30. Alanya Triatlonu için bine yakin sporcunun yani sira, Dünya Triatlon Federasyonu, Avrupa Triatlon Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonu yetkilileri, hakem, görevli ve sporcu yakinlari ile birlikte 2 bine yakin kisiyi Alanya’mizda agirlamanin mutlulugunu yasayacagiz” dedi.



“Tüm sporculara basarilar diliyorum”

Alanya Belediyesi olarak organizasyonun en iyi sekilde gerçeklesmesi için hazirliklara devam edildigini belirten Baskan Yücel, “Sehrimizin ve ülkemizin tanitimi için büyük katma deger saglayacagini düsündügüm 30. Alanya Triatlonu’nda sevgi, saygi, baris ve hosgörünün kazandigi bir yaris olmasi temennisiyle, kazasiz belasiz tamamlanmasini diliyor, simdiden tüm sporculara basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA