Terma City, ING Basketbol Süper Ligi'nin Yeni Ekibi Semt77 Yalovaspor'a Sponsor Oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Semt77 Yalovaspor ile Karaderili Sirketler Grubuna bagli Terma City arasinda sponsorluk anlasmasi imzalandi.

Karaderili Sirketler Grubu Üst Yöneticisi Tevfik Talas, Terma City'de düzenlenen imza töreninde, Semt77 Yalovaspor'a sponsor olmaktan mutluluk duyduklarini söyledi.

Yalova temsilcisine basarilar dileyen Talas, "Bize bir aile duygusu yasattiklari için çok tesekkür ediyorum. Böyle bir birlikteligin çok daha iyi noktalara gelecegine yürekten inaniyoruz." dedi.

Kulüp baskani Orbay Tuna da takimin hikayesinin 7 yil önce basladigini belirterek, su ifadeleri kullandi:

"Türkiye'nin hatta Avrupa'nin en büyük basketbol liginde mücadele etme sansini bulacagiz. Burada da anlimizin akiyla basarili olacagimiza inaniyorum. Yalova'nin isminin Türkiye'de hatta insallah yakin zamanda Avrupa'da daha çok duyulacagina inaniyoruz. Bizler de bu destekleri gördükçe cesaretleniyoruz. Insallah seneye altyapimizla daha güçlü girecegiz. Biz bu lige kalici olarak geldik ve bundan sonra burada kaliciyiz. Yalova'ya bir basketbol oyuncu fabrikasi yapmak istiyoruz."

Basantrenör Hakan Yavuz ise takima yeni katilan 10 oyuncuyu, çok titiz arastirmalar sonucu transfer ettiklerini anlatti.

Hazirlik programlarinin yogun geçtigini dile getiren Yavuz, "Bu hafta sonu oynayacagimiz Frutti Extra Bursaspor deplasmaniyla lige baslayacagiz. Su anda 14 kisi ile çalismalarimiz sürüyor. Lig basladiktan sonra gelenler gidenler olabilir." diye konustu.

Konusmalarin ardindan, takima yeni katilan yabancilar ile yerli oyuncular için toplu imza töreni gerçeklestirildi.

Törende degerlendirmelerde bulunan takim kaptani Can Altintig, ekip olarak iyi hazirlandiklarini belirtti.

Ligde çok zorlu ekiplerle mücadele edeceklerini vurgulayan Altintig, sunlari kaydetti:

"Özellikle THY Avrupa Ligi'nde Final Four oynamayi gelenek haline getirmis takimlarimiz var. Umut ediyorum ki ilk sezonda seyircimiz, yönetim ve oyuncular olarak birligi beraberligi saglariz. Umarim hem sehir hem de bizler için güzel bir sezon geçer. Semt77 Yalovaspor'un yillarca Süper Lig'de kalmasi için bence en önemli sezon bu sezon. Umut ediyorum el birligiyle tüm sehir olarak üstesinden geliriz."

Kaynak: AA