MKE Ankaragücü-Menemenspor Maçinin Ardindan

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen:'Mücadele ettik, heyecan kattik, berabere kaldik. Belki de bu bir puan ileride bize sampiyonlugu getirecek, lige çikmamizi saglayacak' Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu:'Bu ambiyanstan bir puan çikarmak güzel. Deplasmanda kaybetmiyorsaniz iyidir'

TFF 1. Lig'in 6. haftasinda konuk ettigi Menemenspor ile 2-2 berabere kalan MKE Ankaragücü'nün teknik sorumlusu Necati Erkmen, "Belki de bu bir puan ileride bize sampiyonlugu getirecek, lige çikmamizi saglayacak." dedi.

Erkmen, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, müsabakaya golle basladiklarini ama avantaji koruyamadiklari için ilk yarinin 1-1 berabere sona erdigini belirtti.

Yaptiklari degisikliklerle baskili oyun oynadiklarini ama gol pozisyonlarini degerlendiremedikleri için maçin 2-2 sona erdigini vurgulayan Erkmen, "Mücadele ettik, heyecan kattik, berabere kaldik. Belki de bu bir puan ileride bize sampiyonlugu getirecek, lige çikmamizi saglayacak." diye konustu.

- Mutlu: "MKE Ankaragücü bu ligin en iyi takimlarindan birisi"

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da deplasmanda zor bir maç oynadiklarini belirterek, "Maçi kazanabilirdik de kaybedebilirdik de, maç iki tarafa gitti geldi. MKE Ankaragücü bu ligin iyi takimlarindan bir tanesi, bir de deplasmanda oynuyorsunuz. Bu ambiyanstan bir puan çikarmak güzel. Deplasmanda kaybetmiyorsaniz iyidir." degerlendirmesini yapti.

Kaynak: AA