Boluspor - Istanbulspor Maçinin Ardindan

TFF 1. Lig’in 6’inci haftasinda Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Istanbulspor karsilasmasi 1-1’lik beraberlikle sonuçlandi. Maç sonunda iki takimin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, sürprizlere açik bir lig oldugunu, maçtan önce bu ligde favori diye bir seyin olmadigini belirterek, “Farkli degerlendirmeler olabilir maçla ilgili. Kazanilan kazanilan 1 puan mi, kaybedilen 2 puan mi? Maçin geneline bakarsak, 15’inci saniyede gol pozisyonumuz oldu. Iki takimin da kontrollü oynadigi bir ilk yari oldu. Iki takimin da gol pozisyonlari var. Ama ikinci yariya tamamen hakim bir Boluspor vardi sahada. Çok kötü bir gol yedik. Yemememiz lazimdi. Herkesin herkesi yenebildigi bir lig. Sürprizlere açik bir lig. Maçtan önce bu ligde favori diye bir sey yok. Maçlar sahada kazaniliyor. Her maç zor. 8 günde 3 maça çiktik. Üçüncü maçi da ayni 11 ile oynadik. Sikisik bir periyot ama bunlarin hepsine hazirlikli olmak lazim. Bunlarin hepsiyle basa çikmak lazim” seklinde konustu.



Istanbulspor cephesi

Istanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgiç ise, iyi bir maç oynadiklarini belirterek, “Iyi hazirlanmistik. Buraya galibiyet için gelmistik fakat 1 puan ile dönüyoruz. Yedigimiz golde kesinlikle ofsayt oldugunu düsünüyoruz. Defalarca izledik. Bir de oyun 1-0 iken Kagan Miray’a yapilan bir hamle var. Onun da penalti oldugunu kesinlikle burada herkes söylüyor. Herhalde Yasin Kol hoca göremedi penaltiyi. Bundan sonraki maçlarda hakem arkadaslarimiz daha dikkatli olabilirler. Oyunun güzelligi gidiyor. Burada emek veriliyor. Herkes için konusuyoruz kendimiz için konusmuyoruz. Herkes için bu esit sartlar olsun. Baski altina girilmesin” dedi.

Kaynak: İHA