Beypiliç Boluspor-Istanbulspor Maçinin Ardindan

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer:'Sürprizlere açik bir lig. Maçtan önce bu ligde favori diye bir sey yok. Her maç zor' Istanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgiç:'Iyi hazirlanmistik. Buraya galibiyet için gelmistik fakat 1 puan ile dönüyoruz'

TFF 1. Lig'in 6. haftasinda agirladigi Istanbulspor ile 1-1 berabere kalan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, sürprizlere açik bir lig oldugunu, maçtan önce bu ligde favori diye bir seyin olmadigini söyledi.

Erginer, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, maçla ilgili olarak farkli degerlendirmelerin olabilecegini, kazanilan 1 puan mi, kaybedilen 2 puan mi olarak degerlendirilebilecegini ifade etti.

Maça golle baslayabileceklerini aktaran Reha Erginer, "Ilk dakikalarda gol pozisyonumuz oldu. Iki takimin da kontrollü oynadigi bir ilk yari oldu. Iki takimin da gol pozisyonlari var. Ikinci yariya tamamen hakim bir Boluspor vardi sahada." diye konustu.

Herkesin herkesi yenebildigi bir ligin olduguna dikkati çeken Erginer, "Sürprizlere açik bir lig. Maçtan önce bu ligde favori diye bir sey yok. Maçlar sahada kazaniliyor. Her maç zor." ifadelerini kullandi.

Erginer, 8 günde 3 maça çiktiklarini dile getirerek, "Üçüncü maçi da ayni 11 ile oynadik. Sikisik bir periyot ama bunlarin hepsine hazirlikli olmak lazim. Bunlarin hepsiyle basa çikmak lazim." seklinde konustu.

- Mehmet Hüseyin Dalgiç: "Yedigimiz golde kesinlikle ofsayt oldugunu düsünüyoruz"

Istanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgiç ise Beypiliç Boluspor ile iyi bir maç oynadiklarini vurgulayarak, "Iyi hazirlanmistik. Buraya galibiyet için gelmistik fakat 1 puan ile dönüyoruz." ifadelerini kullandi.

Hakemler hakkinda teknik heyet ve Istanbulspor olarak konusmak istemediklerini aktaran Dalgiç, sunlari kaydetti:

"Yedigimiz golde kesinlikle ofsayt oldugunu düsünüyoruz. Defalarca izledik. Bir de oyun 1-0 iken Kagan Miray'a yapilan bir hamle var. Onun da penalti oldugunu kesinlikle burada herkes söylüyor. Herhalde Yasin Kol hoca göremedi penaltiyi. Bundan sonraki maçlarda hakem arkadaslarimiz daha dikkatli olabilirler. Oyunun güzelligi gidiyor. Burada emek veriliyor. Herkes için konusuyoruz kendimiz için konusmuyoruz. Herkes için bu esit sartlar olsun. Baski altina girilmesin."

Kaynak: AA