Balikesirspor-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

Balikesirspor Teknik Direktörü Umut Baysal:'Iyi mücadele ederken kontrataktan güzel bir gol bulduk ve bugün galip geldik' Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz:'Sayet penaltiyi atmis olsaydik oyunun bu duruma gelmesi mümkün olmazdi'.

TFF 1. Lig'in 6. haftasinda, sahasinda Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 maglup eden Balikesirspor'un Teknik Direktörü Umut Baysal, müsabakanin hayatinin en enteresan maçi oldugunu belirtti.

Baysal, maçin ardindan yaptigi açiklamada, takima geldiginden bu yana 8 günde 3'üncü maçina çiktigini söyledi.

Oyuncularin çok yoruldugunu, çok yiprandiklarini ifade eden Baysal, "Geç toplanan bir takimdik, hazirlik kampimiz kisa sürdü. Hazirlik maçi yapamadik. Dakika 60'tan sonra fizik gücümüz iyice düstü. Geç katilan oyuncularimizdan dolayi son dakikalarda geri çekilmek zorunda kaldik. Son dakikada sans golüyle de yani Allah yardim etti diyelim." diye konustu.

Müsabakanin hayatinin en enteresan maçi oldugunu aktaran Baysal, sunlari kaydetti:

"Iyi mücadele ederken kontrataktan güzel bir gol bulduk ve bugün galip geldik. Zor sartlarda çalisiyoruz, tecrübeli bir takimiz var. Bunlarin yaninda 19 yas altinda benim 14 yas altindan beri evlatlarim var. Onlar da beni mahcup etmediler. Oyun 1-1 iken oyuna attik. Hepsi de oyuna fayda sagladilar. Iyi mücadele ettiler. Bu 3 puani yönetimimize, camiamiza, sehrimize, baskanimiza ve taraftarimiza armagan ediyorum. Keçiörengücü'nü de oynadiklari oyundan dolayi tebrik ediyorum."

- Hamdi Yilmaz: "Iki top geldi ikisi de gol oldu"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz ise en az 1 puan için geldikleri Balikesir'den puansiz ayrildiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Ilk yarida kaçirdiklari penaltinin oyunun kaderini degistirdigini anlatan Yilmaz, söyle konustu:

"Sayet penaltiyi atmis olsaydik oyunun bu duruma gelmesi mümkün olmazdi. Ikinci yari ayni baskiyi kurduk golü bulduk daha önceki yakalamis oldugumuz toplari da içeriye sokmakta zorlandik. Olmadi bir top daha geldi. Iki top geldi ikisi de gol oldu. Bu sahadan en azindan 1 puanla ayrilmamiz gerekirken puansiz ayriliyoruz. Üzgünüz, bundan sonraki maçlarimiza çalisarak daha iyi bir sekilde devam edecegiz."

Kaynak: AA