Bakanlardan Ve MSB'den Ampute Milli Futbol Takimi'na Kutlama Mesajlari

Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Saglik Bakani Fahrettin Koca ile Milli Savunma Bakanligi (MSB), Avrupa Sampiyonasi finalinde Ispanya'yi 6-0 yenerek üst üste ikinci kez sampiyon olan Ampute Milli Futbol Takimi'ni kutladi.

Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, "Yürekleriyle oynayanlar, yine kazandilar. Tebrikler Ampute Milli Futbol Takimi. Basarilariniz daim olsun." ifadesini kullandi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, "Ay yildizli bayrak gönderde. Ampute Futbol Milli Takimimiz üst üste ikinci kez Avrupa Sampiyonu. Harikasiniz, bu gece gurur gecemiz." mesajini paylasti.

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum da sosyal medya hesabindan, "Avrupa Sampiyonasi'nin finalinde Ispanya'yi 6-0 yenerek üst üste ikinci kez sampiyon olan Ampute Futbol Milli Takimimizi yürekten tebrik ediyorum. Gururumuzsunuz Ampute Milli Futbol Takimi." paylasiminda bulundu.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu ise Twitter'dan "Gögsünüzdeki ay yildizli armayla, kocaman yüreklerinizle gururumuzsunuz bizim çocuklar. 2021 Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi finalinde Ispanya'yi 6-0 maglup ederek sampiyon olan Ampute Futbol Milli Takimimizi ve yönetimini tebrik ediyorum." mesajini iletti.

Bakan Soylu paylasiminda, Ampute Futbol Milli Takimi Teknik Direktörü Osman Çakmak ile yaptigi görüntülü telefon görüsmesinin videosunu da yayimladi.

Görüsmede, Çakmak'i basarilari dolayisiyla tebrik eden Soylu, "Gaziler Günü'nde güzel bir hediye verdiniz. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Hayirli olsun insallah. Büyük bir hediye verdiniz milletimize." dedi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca da Twitter'dan, "Yüreklerini ortaya koydular, güçleriyle kazandilar! Final maçinda Ispanya’yi 6-0 yenerek Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi kupasinin sahibi olan Millilerimizi kutluyoruz." paylasiminda bulundu.

MSB'nin sosyal medya hesabindan yayimlanan kutlama mesajinda da "Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi finalinde Ispanya'yi 6-0 gibi ezici skorla maglup eden ve Avrupa Sampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takimimizi kutluyoruz. Gaziler Günü'nde bizleri sevince bogan futbolcularimizi yürekten selamliyoruz.

Türkiye sizinle gurur duyuyor!" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA