Türkiye Motofest'te Etkinlikler Sürüyor

Cumhurbaskanligi himayelerinde Afyonkarahisar'da düzenlenen ve Dünya Motokros Sampiyonasi'nin (MXGP) iki ayaginin da gerçeklestirilecegi Türkiye MotoFest'te etkinlikler sürüyor.



Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Motor Sporlari Merkezi'nde basin mensuplarina yaptigi açiklamada, binlerce kisinin hem sporun tadini çikarmak hem de sehrin tarihi yerlerini gezmek için Afyonkarahisar'da oldugunu söyledi.

Belediyenin de girisimleriyle bu yil ilk kez Dünya Motokros Sampiyonasi'nin iki ayagina Afyonkarahisar'in ev sahipligi yapacagini aktaran Çiçek, sunlari kaydetti:

"Bundan dolayi çok mutlu oldugumu belirtmek isterim. Uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapan bu sehir, bu yükün altindan fazlasiyla kalkabilmekte ve güzellikler ortaya koymakta. Sadece kendisine katma deger saglamamakta ülkeye katma deger saglamakta."

Belediye Baskani Mehmet Zeybek de 4-5 Eylül'de Dünya Motokros Sampiyonasi'nin 9. ayaginin (MXGP of Turkey), 7-8 Eylül'de ise 10. ayaginin (MXGP of Afyon) Afyonkarahisar Motor Sporlari Merkezi'nde yapilacagini hatirlatti.

Zeybek, "Buradan tüm yarismacilara kazasiz, belasiz bir yaris diliyorum. Vali Gökmen Çiçek'in destegi her zaman yanimizda. AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinin de destegi yanimizda. Sag olsun Afyonkarahisar güzel bir birliktelik yakaladi. Bu birliktelikle birlikte önümüzdeki günlerde farkli etkinlikleri de Afyonkarahisar'da yapmaya baslayacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA