Teknik Direktör Samet Aybaba'dan Adana Demirspor'dan Ayrilik Açiklamasi Açiklamasi

'Çok sey konusabilir, anlatabilirim. Ancak futbol yasantim boyunca yapmadigim bir seyi, simdi yapmanin çok anlamli olmayacagini düsünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaptik. Bunu bilmeniz yeterli'

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'la yollarini ayiran teknik direktör Samet Aybaba, paylasmaktan hicap duyacagi bazi hadiseler sebebiyle karsilikli olarak ayrilik karari verdiklerini belirtti.

Aybaba, yaptigi yazili açiklamada, mavi-lacivertli takimla yollarini ayirdigini animsatarak, "Bu güzel serüvene hangi kosularda basladigimizi, bizden önce neler yasandigini ve kulüp olarak bugün geldigimiz noktayi degerlendirmiyor, futbol kamuoyunun takdirine birakiyorum. Sadece bu zaman dilimi içerisine sigdirilan mucize hikayeye, hakkaniyetli bakmanizi temenni ediyorum. 46 yillik futbol yasantimin hiçbir döneminde, yaptigim fedakarliklarin, ülke futboluna kazandirdigim oyuncularin ya da elde ettigim basarilarin fark edilmesini, takdir görmesini ya da tesekkür edilmesini beklemedim. Konu güzel memleketim oldugundan, yine böyle bir beklentide degilim. Çok sey konusabilir, anlatabilirim. Ancak futbol yasantim boyunca yapmadigim bir seyi, simdi yapmanin çok anlamli olmayacagini düsünüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yaptik. Bunu bilmeniz yeterli." ifadelerine yer verdi.

Kamuoyunda tartisilan bazi konularda adinin geçtigini aktaran Aybaba, açiklamasinda sunlari kaydetti:

"Süper Lig'e çikisimiz itibariyla kulübün içerisinde gelisen bir takim olaylarin, futbol dogrularim ile örtüsmediginin bilinmesini istiyorum. En mutlu olmamiz gereken dönemlerin bir çogunu maalesef üzgün ve mutsuz geçirdik. Sonuç olarak paylasmaktan hicap duyacagim bazi hadiseler sebebiyle karsilikli olarak ayrilik karari verdik. Bu kararin iki taraf içinde hayirli olmasini diliyorum. Tüm Adana Demirspor taraftarlarina, sehrin önde gelenlerine, bana hissettirdikleri karsiliksiz sevgi ve gösterdikleri itibar için tesekkür ediyorum. Bu degerlerin, satin alinamayacak seyler oldugunu, bir hemsehriniz olarak çok iyi biliyorum."

Kaynak: AA