Sualti Hokeyi Büyükler Türkiye Sampiyonasi, Kocaeli'de Basladi

Türkiye Sualti Sporlari Federasyonunca (TSSF) gerçeklestirilen Sualti Hokeyi Büyükler Türkiye Sampiyonasi, kadin ve erkeklerde 32 takimin katilimiyla Kocaeli'de basladi.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen sampiyonada, 23 spor kulübünden 20 erkek ve 12 kadin takimi 345 sporcuyla madalya için mücadele edecek.

TSSF Baskani Sahin Özen, yarismaya katilan spor kulüplerine ve sporculara basarilar dileyerek, 5 Eylül'e kadar devam edecek sampiyonanin yüksek katilimla gerçeklestirildigini söyledi.

Takimlarin ilgisinden duydugu memnuniyeti dile getiren Özen, "Sualti hokeyi, su alti sporlarimizda dünyada markalastigimiz bir bransimiz. Bu konuda altyapi çalismalarimizi, mevcut takimlarimizin performanslarinin artmasi için çalismalari titizlikle sürdürüyoruz. Bu sampiyonaya desteklerini esirgemeyen Kocaeli Valiligi, Gençlik Hizmetleri ve Spor il ve ilçe müdürlükleri, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Gebze Kaymakamligi ve Gebze Belediyesine, organizasyon ekibimize çok tesekkür ediyorum." diye konustu.

Kaynak: AA