Milli Maçin Ardindan

Karadag Teknik Direktörü Miodrag Radulovic: 'Aldigimiz puani sonuna kadar hak ettigimize inanmaktayim'.

2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçinda Türkiye ile 2-2 berabere kalan Karadag'in teknik direktörü Miodrag Radulovic, uzatma dakikalarinda bulduklari golle aldiklari bir puani hak ettiklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Radulovic, "Dünya Kupasina layik bir maç izlediniz. Çok iyi bir performans sergiledik. Buraya bir tek savunmak için degil hücum için de geldik demistim. Burada bunu yerine getirdik. Oynadigimiz kaliteli oyunla bu geceden herkesin zevk aldigini düsünüyorum. Türk takimi çok güçlüydü, Türk oyuncular çok kaliteliydi. Bundan dolayi 2-0 öne geçtiler. Ilk yedigimiz gol sans eseri bir goldü. Daha sonra yavas yavas açildik, maçi 2-2 tamamladik. Aldigimiz puani sonuna kadar hak ettigimize inanmaktayim." ifadelerini kullandi.

"Türk takiminin hatasini oldugunu düsünmüyorum, biz çok iyiydik." diyen Radulovic, sunlari kaydetti:

"Burada kaliteli futbol oynamaya çalistik, bunu da basardik. Bu da grupta kazandigimiz 7 puanin göstergesi. Oynadigimiz iyi oyunu taçlandiran bir puan aldik. Oyuncularim, takim ruhunu kaybetmedi ve bize bu güzel sonucu getirdiler."

Kaynak: AA