Disisleri Bakani Çavusoglu'ndan Filenin Sultanlarina Moral Ziyareti

'Hoca süper, takim süper. Takim ruhu derler ya, bu kadar güzel takim ruhunu ben hiçbir yerde görmedim'

CEV Avrupa Kadinlar Voleybol Sampiyonasinda yari finale çikan Kadin Voleybol Milli Takimi'yla Belgrad'da bir araya gelen Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, "Sizi seviyoruz, gurur duyuyoruz. Büyükelçiligimiz de hizmetinizde, emrinizde." diye konustu.

Resmi ziyarette bulunmak geldigi Belgrad'da Filenin Sultanlariyla aksam yemeginde bulusan Çavusoglu, Türk milletinin milli voleybolcularla gurur duydugunu söyledi.

Millilerin Tokyo 2020 Olimpiyatlarinda da madalya kazanmasa da tüm ülkeyi mutlu edip gururlandirdigini kaydeden Çavusoglu, "Simdi de tesadüfen buradayiz. Daha önceden planlanmis bir ziyaretti. Sizin gelisinizi de takip ediyorduk. Ankara'ya dönmeden sizlere içimizdeki duygulari anlatmak istedik." dedi.

Çavusoglu, Filenin Sultanlarinin Türkiye'ye voleybolu sevdirdigini ifade ederek, "Hoca süper, takim süper. Takim ruhu derler ya, bu kadar güzel takim ruhunu ben hiçbir yerde görmedim." diye konustu.

Polonya ile oynana çeyrek final maçinin son setinin heyecan verici oldugunu belirten Çavusoglu, "Insallah finale çikacaksiniz. Finale çikarsaniz da gelmeye çalisacagim ama bizim islerimiz belli olmaz. Sizi seviyoruz, sizinle gurur duyuyoruz. Büyükelçiligimiz de hizmetinizde, emrinizde." ifadelerini kullandi.

Çavusoglu ve milliler ayrica Hande Baladin'in da dogum gününü kutladi.

Kaynak: AA