Belediye Baskani Bilgin'in Iknasiyla Sivassporlu Olan Muhammed Formasina Kavustu

Sivas'ta bir gezi sirasinda üzerinde Besiktas formasiyla gördügü 10 yasindaki Muhammed Tugrul Tasdemir'i Sivassporlu olmaya ikna eden Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, futbolculara imzalattirdigi kirmizi-beyazli formayi küçük taraftara hediye etti.

Sicak Çermik Kaplicalari'nda gezi ve incelemede bulundugu sirada Sehit Erkal Sakal Ilkögretim Okulu ögrencisi 10 yasindaki Muhammed Tugrul Tasdemir'i üzerinde Besiktas formasiyla gören Bilgin, küçük çocuga "Sana Sivasspor formasi hediye edersek Sivasspor'u tutmaya baslar misin? Sivas senin memleketin." diyerek, Süper Lig'de mücadele eden Sivasspor'u tutmasi yönünde telkinde bulundu.

Bilgin'in imzali Sivasspor formasi hediye edecegini söylemesi üzerine Muhammed, bundan sonra kirmizi-beyazli takimi tutma sözü verdi.

Bilgin makaminda kabul ettigi Muhammed'e, Sivassporlu futbolculara imzalattirdigi 58 numarali forma ile saat hediye etti.

Sivasspor taraftari olan Muhammed'e tesekkür eden Bilgin, "Sicak Çermik gezisinde karsilastik, Muhammed'in üzerinde baska bir takimin formasi vardi. Muhammed'e sordugumda Sivasli oldugunu söyleyince neden Sivasspor formasi giymedigini sordum. O da Sivasspor'u tutmadigini söyledi. Sivassporlu olmasi durumunda forma hediye edecegimi söyledim. Bizi kirmadi ve Muhammed'e Sivasspor formasini hediye ettik. Muhammed artik genç bir Yigido oldu." ifadelerini kullandi.

Daha önce Besiktas'i tutan ve iknayla Sivassporlu olan Muhammed ise Baskan Bilgin'e tesekkür etti.

Kaynak: AA