A Milli Futbol Takimi Son Dakikada Galibiyeti Kaçirdi

Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçinda agirladigi Karadag ile 22 berabere kaldi Grupta oynadigi dördüncü maçta ikinci beraberligini alan milli takim, 8 puanla liderligini sürdürdü.

A Milli Futbol Takimi, 2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri G Grubu dördüncü maçinda sahasinda Karadag ile 90+7. dakikada yedigi golle 2-2 berabere kaldi.

Dört maç sonunda ikinci beraberligini alan ay-yildizli ekip, puanini 8'e yükseltti ve liderligini sürdürdü. Grubun diger maçinda Norveç ile Hollanda 1-1 berabere kaldi. Grupta Karadag, Norveç ve Hollanda 7'ser puana sahip.

Milli takimin golleri, ilk yarida Cengiz Ünder ve Yusuf Yazici'dan geldi. Ay-yildizli ekibin, ilk yarida Kaan Ayhan ile de bir sutu direkten döndü.

Türkiye, gruptaki besinci karsilasmasini 4 Eylül'de deplasmanda Cebelitarik ile oynayacak.

- Cengiz Ünder 10. golünü atti

Milli futbolculardan Cengiz Ünder, ay-yildizli formayla 10. golünü atti.

A Milli Takim'daki 33. maçina çikan Cengiz, 10. kez gol sevinci yasadi.

Türkiye'nin ikinci golünü atan Yusuf Yazici da A Milli Takim'daki ikinci golünü atmayi basardi.

- Senol Günes'e tepki

Karadag'in 90+7. dakikada gelen beraberlik golünün ardindan tribünlerde yer alan bazi taraftarlar, A Milli Takim Teknik Direktörü Senol Günes'e tepki gösterdi.

Taraftarlar, "Senol Günes istifa" tezahüratlarinda bulundu.

- Galibiyet özlemi 4 maça yükseldi

A Milli Takim'in Karadag karsisinda aldigi beraberlikle galibiyet özlemi 4 maça yükseldi.

2020 Avrupa Sampiyonasi'ndaki (EURO 2020) grup maçlarinda Italya, Galler ve Isviçre'ye maglup olan Türkiye, Karadag karsisinda da galibiyete ulasamadi.

Milli takim, son galibiyetini 3 Haziran'da Almanya'da Moldova ile oynadigi hazirlik maçinda 2-0'lik sonuçla elde etmisti.

Kaynak: AA