Konyaalti Belediyesi Kadin Hentbol Takimi, 20 Farkla Kazandi

Konyaalti Belediyespor Kadin Hentbol Takimi, Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin ikinci maçinda rakibi Antalya Anadolu Hentbol Takimi’ni 38-18 yenerek ikinci galibiyete imza atti.

Konyaalti Belediyespor Kadin Hentbol Takimi, Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin ikinci haftasinda Antalya’nin ligdeki diger temsilcisi Anadolu Hentbol takimi ile karsi karsiya geldi. Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da oynanan maçi, Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, sporcularin aileleri ve hentbol sporseverler izledi. Ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük saglayan Mavi Kelebekler, maçin ilk devresini 17-8 önde tamamladi. Konyaalti Belediyespor Hentbol Takimi Antrenörü Birol Ünsal, maçin ikinci yarisinda genç oyunculara yer verdi. Genç oyuncular, ikinci yarida iyi savunma ve hizli hücumla rakipleri karsisinda büyük üstünlük sagladi. Maç, 38-18 Mavi Kelebekler’in 20 sayi farkla tamamlandi. Maçin ardindan oyuncular büyük sevinç yasadi. Sporcular, mutluluklarini taraftar tribününde kendilerini izleyen Baskan Semih Esen ile paylasti. Baskan Esen, alkislarla genç sporculari tebrik etti.

“Genç sporcular bizi mutlu etti”

Maçin ardindan konusan Baskan Esen, oyuncularin hakli bir galibiyet aldiklarini aktardi. Ikinci maçtan da galibiyetle ayrilmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Esen, “Mavi Kelebekler her geçen gün çok daha iyi oynuyor. Özellikle genç sporcularimizin performansi bizi çok mutlu etti ” dedi.



“Iki haftalik hedef tuttu”

Takimin Antrenörü Birol Ünsal da kazandiklari için mutlu olduklarini aktardi. Ünsal, ilk iki haftalik hedeflerinin tutturduklarini belirterek, “ Konyaalti’na yakisan bir galibiyet aldik” diye konustu.



"Emin adimlarla ilerliyoruz"

Mavi Kelebekler’in oyuncusu Edanur Dagli ise ikide iki yaptiklarini belirterek gururlu olduklarini söyledi.

Takim olarak çok iyi bir hava yakaladiklarini dile getiren Edanur Dagli, “Eskisehir deplasmaninda da galibiyet almayi çok istiyoruz. Emin adimlarla yolumuza devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA