Ilhan Palut Açiklamasi 'Oynadigimiz Oyuna Bakarsak Dengeli Bir Maç Oldugunu Söyleyebilirim'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, GZT Giresunspor maçinin ardindan dengeli bir oyun oynadiklarini belirterek, “Oyunumuza bakarsak 1 puan almanin normal oldugunu düsünüyorum” dedi.

Süper Lig’in 5. haftasinda GZT Giresunspor’a konuk olan Konyaspor, karsilasmadan golsüz beraberlikle ayrildi. Teknik Direktör Ilhan Palut, sahada Giresunspor’un agresifligini gördüklerini ama net pozisyon anlaminda sans tanimadiklarini ifade etti.

Palut, su ifadelere yer verdi:

“Iyi basladigimiz bir lig vardi. Ilk 4 maçlik periyotta bunu devam ettirebilme adina Giresun’a gelmistik. Burada tam aksine Giresunspor’un ilk 4 maçlik negatif anlamda bir periyodu vardi. Rakibimizin de buna kendi sahasina reaksiyon göstermek isteyecegini biliyorduk. Buna bir yerde dur demeleri gerekiyor. Takimim genel anlamda iyi mücadele etti. Iki devrenin de baslarinda oyun hakimiyeti bizdeydi. Ama devre ortalarindan sonra bahsettigim Giresunspor agresifligini sahada gördük. Ama bunun net pozisyon anlaminda Giresunspor’a sans tanimadik. Bu bizim için savunma anlaminda pozitifti ama negatif olarak kendi hücum standardimizin, kendi pas sayimizin, ceza sahasina girisimizin üçüncü bölge denemelerimizin altinda kaldik. Sonuç olarak ben dengeli bir maç oldugunu oynadigimiz oyuna bakarsak burada sonucun 1 puan oldugunu düsünüyorum. Artik hafta içi maçlar var. Hizlica Trabzonspor hazirliklarina baslayacagiz.”

Kaynak: İHA