GZT Giresunspor-Ittifak Holding Konyaspor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles:'Taraftarimiz biraz üzülüyor ama bize inansinlar ve güvensinler. Iyi yoldayiz, iyi seyler yapacagiz' Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut:'Oynadigimiz oyuna bakarsak bir puanin normal oldugunu düsünüyorum'

Süper Ligin 5. haftasinda sahasinda Ittifak Holding Konyaspor ile golsüz berabere kalan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, "Taraftarimiz biraz üzülüyor ama bize inansinlar ve güvensinler. Iyi yoldayiz, iyi seyler yapacagiz." dedi.

Keles, karsilasma sonrasi düzenledigi basin toplantisinda, rakipleri karsisinda kazanamadiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Iyi mücadele ettiklerini ancak gol pozisyonlarini degerlendirmede sikintilar çektiklerini belirten Keles, söyle devam etti:

"Öncelikle üzgünüz. 3 puan alip taraftarimiza hediye etmek istiyorduk. Oyuncularima tesekkür etmek istiyorum. Inanilmaz bir performans sergilediler. Oyun olarak maçin tamamina yakin üstündük. Geçen haftalardaki gibi sonuçlandirmalarda sikintilar çektik. Rakibe bir tane pozisyon verdik. Istatistik olarak bayagi üstündük ama sonuçlandiramadik. Günden güne gelisen bir oyunumuz var. Bugün bunu gördük. Taraftarimiz biraz üzülüyor ama bize inansinlar ve güvensinler. Iyi yoldayiz, iyi seyler yapacagiz. Tek üzüntümüz onlara 3 puan getiremedik. Ama onu da saglayacagiz insallah."

Keles, defansif açidan bazi seyleri yerine oturttuklarina ancak gol sorunu yasadiklarina isaret ederek, "5 maçta 6 gol yedik. Defansif olarak bazi seyleri oturttuk. Pozisyonlara da giriyoruz ama degerlendirmede sikintilarimiz var. Asacagiz, gol atacagiz. Belki bir maçta 5 tane atacagiz. Elimizden geleni yapiyoruz." ifadesini kullandi.

- Ittifak Holding Konyaspor cephesi

Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut ise genel anlamda takiminin iyi mücadele ettigini kaydederek, "Iyi basladigimiz bir lig vardi ilk 4 maçlik periyodda. Bunu devam ettirebilme adina Giresun'a gelmistik. Burada Giresunspor'un da tam aksine 4 maçlik bir periyodu var negatif anlamda. Rakibimizin de bugün kendi sahasinda bir reaksiyon göstermek isteyecegini biliyorduk. Sonuçta buna bir yerde 'dur' demeleri gerekiyor. Takimim genel anlamda iyi mücadele etti." diye konustu.

Giresun deplasmaninda oynadiklari oyuna göre alinan bir puanin normal oldugunu belirten Palut, sunlari söyledi:

"Iki devrenin de baslarinda oyun hakimiyeti bizdeydi. Ama devre ortalarindan sonra Giresunspor agresifligini sahada gördük. Pozisyon anlaminda Giresunspor'a sans tanimadik. Bu, bizim için savunma anlaminda pozitifti. Ama negatif olan kendi hücum standardimizin bugün, kendi pas sayimizin, pas oyunumuzun, ceza sahasi girisimizin ve üçüncü bölge denemelerimizin altinda kaldik. Bizim adimiza negatif yönümüz buydu. Sonuç olarak ben dengeli bir maç oldugunu ve oynadigimiz oyuna bakarsak buradan bir puanin normal oldugunu düsünüyorum."

Palut, hafta içi Trabzonspor ile karsilasacaklarini, hizli bir sekilde bu maçin hazirliklarina baslayacaklarini da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA