Avrupa Sampiyonu Olan Ampute Milli Takimi'na Siyasilerden Tebrik Mesajlari

Üst üste ikinci kez Avrupa Sampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takimi’na siyasilerden tebrik mesajlari yagdi.

Ampute Futbol Milli Takimi, Polonya’nin Krakow kentinde düzenlenen Avrupa Sampiyonasi finalinde Ispanya’yi 6-0 yenerek üst üste ikinci kez Avrupa Sampiyonu oldu. Maçin ardindan Ampute Milli Takimi’na siyasilerden tebrik mesajlari yagdi.

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Bizim çocuklar Avrupa’nin en iyisi! Üst üste ikinci kez Avrupa Sampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takimimizla gurur duyuyoruz. Hepinizi gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Baskanvekili Mahir Ünal, paylasiminda, “Ispanya’yi 6-0 maglup ederek kazandigi Avrupa Sampiyonluguyla milletimizi gururlandiran Türkiye Ampute Milli Takimi’mizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “ Avrupa Sampiyonu olarak bizlere bir kez daha büyük bir gurur yasatan Ampute Futbol Milli Takimimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum paylasiminda “ Avrupa Sampiyonasi’nin finalinde Ispanya’yi 6-0 yenerek üst üste ikinci kez sampiyon olan Ampute Futbol Milli Takimimizi yürekten tebrik ediyorum. Gururumuzsunuz” ifadelerine yer verdi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Gögsünüzdeki ay yildizli armayla, kocaman yüreklerinizle gururumuzsunuz. 021 Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi finalinde Ispanya’yi 6-0 maglup ederek sampiyon olan Ampute Futbol Milli Takimimizi ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.



Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Kasapoglu, Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Avrupa sampiyonuyuz! Sizinle gurur duyuyoruz!” dedi.



Avrupa Sampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takimini tebrik eden Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay Twitter’dan yaptigi paylasimda, sunlari kaydetti:

“Avrupa Ampute Futbol Sampiyonasi finalinde Ispanya’yi yenerek üst üste ikinci kez Avrupa Sampiyonu olan Milli Takimimizi gönülden kutluyorum. Gaziler Günü’nde bizlere Milletçe yasattiginiz bu anlamli sevinç için tesekkürler. Sizinle gurur duyuyoruz!”

Kaynak: İHA