Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük Maçinin Ardindan

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz: 'Bireysel hatalardan gol yedigimiz için maglup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamis olsaniz özellikle içerde isteginiz, tutkunuz olmasaydi o zaman bu kadar üzülmezdik' Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel: 'Kazanacagimiz daha çok sey var. Çalisacagimiz daha çok seyler var'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, Süper Lig'in 5. haftasinda Fatih Karagümrük'e 4-3 yenildikleri maçla ilgili, "Bireysel hatalardan gol yedigimiz için maglup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamis olsaniz özellikle içerde isteginiz, tutkunuz olmasaydi o zaman bu kadar üzülmezdik." dedi.

Buz, Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük maçinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, müsabakaya çok istekli coskulu baslamak istediklerini ve bunu da yaptiklarini dile getirerek, söyle devam etti:

"Burada baktigimiz zaman gerçekten güzel de goller attik, varyasyonlu goller attik, tesadüfi, çapti, girdi falan degil, iyi basladik. 3,2'de adam adama olmak gerekiyordu. Golü yedik, 3-2 içeri girdik. Tabii ki devam etmek istedik. Gol pozisyonlari gelecegini de düsünüyorduk. Bizim açimizdan rakip iyi pas yapan iyi bir takim biz de burada pozisyonlari geçis oyunlarindaki pozisyonlari yakalayarak golü attiktan sonra daha iyi durmamiz gerektigini söylemistim. Nitekim pozisyon geldi, Adem'in bir pozisyonu var. Ofsayt, penalti pozisyonu orada öne geçmis olsaydik yine farkli olacakti ancak maçi kirma ani dakika 61'de penalti pozisyonu. Penalti pozisyonundan sonra tabi kolay degildi, 3-2. Çünkü çok erkendi 61. dakikada."

Oyuncularinin mücadele ettigini ancak yediklerin kendilerine yakismayan goller oldugunu ifade eden Buz, "Bugün savunma anlaminda farkli bir dizilisle oynadik, bireysel hatalardan gol yedigimiz için maglup olduk. Bu bizi tabii üzüyor. Kötü oynamis olsaniz özellikle içerde isteginiz, tutkunuz olmasaydi o zaman bu kadar üzülmezdik. Senaryonun 61. dakikadan sonra degistigini, kirmizi karttan sonra tamamen Karagümrük lehine geçtigini söyleyebiliriz. O yüzden üzgünüz. Ancak bu müsabakadan yine dersler çikarmamiz gerekiyor. Bireysel hatalari ortadan kaldirmamiz gerekiyor ve sali günü içerde oynayacagimiz Sivas müsabakasina hazirlanmamiz gerekiyor." diye konustu.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel ise futbolcularini kutlayarak, "Oyunun ilk 10 dakikasinda bana göre 2-0 öne geçmemiz lazimken 17. dakikada bir pozisyonda gol yedik. Akabinde orta sahamizin yaptigi bir hatada 2. golü yedik ama buna ragmen oyundan düsmedik. Kendimizi toparlamaya çalistik. 2-1'i bulduk. Arkadan 3-1 oldu, 3-2, ikinci yariya böyle basladik. Ama biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayip üzerine koyarak, seyircilere daha güzel oyun sergilemek istiyoruz. Kazanacagimiz daha çok sey var. Çalisacagimiz daha çok seyler var. Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA