Ordu Durgun Su Sporlari Merkezi Ve Kamp Alani'nda Düzenlenen Yarislar Tamamlandi

Ordu Durgun Su Sporlari Merkezi ve Kamp Alaninda düzenlenen Ordu Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Kupasi ve TOHM Performans Degerlendirme Yarislari sona erdi.

Ordu Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Ordu Büyüksehir Belediyesi ile Türkiye Kano Federasyonu is birliginde dün baslayan ve bugün tamamlanan organizasyona, 13 ilden 27 kulüp ve 187 sporcu katildi.

Çesitli parkurlarda kürek çeken sporcular, sporseverler tarafindan büyük destek gördü.

Organizasyonu erkeklerde Bursa Büyüksehir Belediyespor birinci, Çarsamba Belediyespor ikinci, Adana Gençlik üçüncü, kadinlarda ise Bursa Büyüksehir Belediyespor birinci, Gündogdu Su Sporlari ikinci, Sanliurfa Firat Gençlik üçüncü sirada tamamladi.

Heyecanli yarislarin ardindan dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarini yapilan törenle aldi.

Törende konusma yapan Ordu Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Celal Tezcan, böylesine bir tesisi Ordu'ya kazandirdigi için Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Hilmi Güler'e tesekkür etti.

Tezcan, "Herkes sahit olsun ki ilerleyen zamanda burasi uluslararasi su sporlari platformu olacaktir. Burasi spor turizmine önemli katki saglayacaktir. Böyle bir tesis baska yerde yok." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA