TÖSSFED Baskani Birol Aydin Hedef Büyüttü Açiklamasi

'2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari'nda bir ilki basararak üç sporcu ile mücadele ettik. 2024 Paris Paralimpik Oyunlari'nda ise hedefimiz olan madalyalari kazanacagiz'

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Baskani Birol Aydin, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari'na 3 sporcuyla katilarak hedeflerine ulastiklarini, 2024 Paris'te madalyalar kazanmak için de çalismalara simdiden basladiklarini kaydetti.

Federasyondan yapilan açiklamada, Birol Aydin baskanliginda gerçeklestirilen degerlendirme toplantisina baskan vekili Sadettin Akçi, asbaskanlar Ensar Kurt, Osman Akdemir, yönetim kurulu üyeleri Onur Saglam ve Ömer Osman Yanik ile genel sekreter Safiye Tokdemir'in katildigi belirtildi.

Birol Aydin'in, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari'nda hedeflerine ulastiklarinin altini çizerek, "2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari'nda bir ilki basararak üç sporcu ile mücadele ettik. 2024 Paris Paralimpik Oyunlari'nda ise hedefimiz olan madalyalari kazanacagiz. Down Sendromlular Avrupa Oyunlari öncesi hazirlik kamplarimiz devam ediyor. Hedefimiz özel sporcularimizin basarisini tüm dünyaya duyurmak ve ülkemizde her özel çocuga bir bransta spor yaptirmaktir." ifadelerini kullandigi aktarildi.

Kaynak: AA