Samsunspor Teknik Direktörü Altiparmak Açiklamasi 'Antrenörlük Hayatimda Bu Kadar Farkli Maglubiyetim Olmamisti'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, 4-1 kaybettikleri Bursaspor maçina iliskin, "Antrenörlük hayatimda bu kadar farkli maglubiyetim olmamisti. Kendim ve takimim adina çok üzüldüm." dedi.

Altiparmak, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, Bursaspor karsisinda beklemedikleri bir yenilgi aldiklari söyledi.

Ligdeki en kötü maçlarini oynadiklarini belirten Altiparmak, "Bursaspor maçinda belki ilk yarinin sonlarina dogru 15-20 dakika kendi oyunumuzu oynayabildik. 1-0 öne geçmemize ragmen kötü günümüzdeydik ve maglup olduk. Artik her seyimizle Gençlerbirligi maçina hazirlanacagiz. Oyuncularimiz da bizler de çok üzüldük. Ligin basinda bu türler seyler her takim yasayabilir. Artik bu maçi unuttuk. Büyük dersler almamiz gerekiyor. Insallah Gençlerbirligi maçini kazanip yolumuza devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Bursaspor maçini kazanmak için çok varyasyon denediklerini ama olmadigini anlatan Altiparmak, "Biz rakibin eksik yönlerine çalistik ve golü de bulduk. Golden sonra pozisyon da bulduk. Ne yazik ki kötü bir maglubiyet aldik. Skor gerçekten bizi çok üzdü. Antrenörlük hayatimda bu kadar farkli maglubiyetim olmamisti. Kendim ve takimim adina çok üzüldüm." diye konustu.

Altiparmak, Ismael Diomande, Alen Melunovic, Gökhan Karadeniz, Baris Basdas, Cihan Kahraman ve Vukan Savicevic'in sakatliklari bulundugunu aktararak, "Diomande, Baris, Cihan ve Savicevic takimla birlikte çalismalara basladi. Baris ve Cihan'in sakatligi tamamen geçti. Diomande ve Savicevic'in yarin testleri var. Sonucuna bakip, Gençlerbirligi maçi için karar verecegiz. Melunovic'in tedavisinde sona gelindi. Haftaya takimla birlikte çalismalara baslayacak." degerlendirmesinde bulundu.

- Hazirliklar sürdü

Kirmizi-beyazli takim, Gençlerbirligi maçinin hazirliklarini sürdürdü.

Teknik direktör Altiparmak yönetiminde futbolcular, kosu ve pas çalismasi yapti. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Samsun ekibinde Osman Çelik, Recep Burak Yilmaz ve Tomane takimdan ayri kosu yapti.

Kaynak: AA