Nestor El Maestro Açiklamasi 'Futbolda Galibiyet Gibi Maglubiyet De Var'

Izmir derbisinde Altay’a maglup olduklari için üzgün olduklarini ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, “Futbolda galibiyet gibi maglubiyet de var” diye konustu.

Süper Lig’deki Izmir derbisinde Altay’a 2-1 maglup olan Göztepe’de Teknik Direktör Nestor El Maestro, maglup olduklari için çok üzgün olduklarini ifade ederek, “Özellikle bu ligde galibiyet almak için maç seçecek olsak bu maçi seçerdik çünkü taraftarlarimiz için önemli bir maçti. Futbol asla durmuyor. Futbolda galibiyet gibi maglubiyet de var. Bundan sonraki maçlarda galibiyet almak için elimizden gelen çabayi gösterecegiz” dedi.

Derbi maçlarin zor oldugunu söyleyen Maestro, “Ilk yarida daha iyiydik diyemem. Genel anlamda maçin kontrolünü elimize aldik da diyemem. Maçi domine etmeyi istiyorduk ancak heyecana kapildik. Bu tip maçlarda bu olabiliyor” diye konustu.

Ligin ikinci yarisi evlerinde oynanacak derbi maçi için iddiali konusan Maestro, “Zorlu bir derbiydi. Kendi evimizde oynayacagimiz derbi maçinda daha baskili bir taraftar olacak. Rakip daha zorlanacak diye düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA