Mustafa Denizli'den TFF'ye Sitem

Göztepe’yi 2-1 maglup ettikleri maçin ardindan konusan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, A Milli Futbol Takimi’nin teknik direktörlügü hakkinda sorulan bir soruya sitem dolu bir cevap vererek, “Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye’de milli takimin basina geçebilecek kalitede birini bulamadi herhalde” diye konustu.

Süper Lig’deki Izmir derbisinde Göztepe’yi 2-1 maglup eden Altay’in Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig’deki Izmir derbisinin Türk futbolu adina büyük bir kazanç oldugunu ifade ederek, “Yillarca kaptanligini yaptigim Altay’da Göztepe’ye karsi çok önemli maçlar oynadik. Iki takim arasindaki rekabet benim için hep sahada oldu. Futbolculuk dönemimde en önemli dostlarim hep Göztepeli agabeylerimdi” dedi.

Maçin ilk yarisini penaltilarin belirledigini söyleyen Denizli, “Çok yüksek tempoya çiktik. Penaltidan sonra biraz sendeler gibi olduk. Ikinci yarida maçin dönmemesi mümkün degildi. Zaman zaman kontra ataklar gördük kalemizde. Altay camiasi adina önemli bir sonuç oldu. Bu rekabet hep böyle güzelliklerle devam eder insallah” diye konustu.

A Milli Futbol Takimi konusunda sorulan soruya de cevap veren Denizli, “Fatih Terim Senol Günes ile ilgili açik beyanlarda bulundu. Bunun üzerine bir sey söylemeye gerek yok. Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye’de milli takimin basina geçebilecek kalitede birini bulamadi herhalde” dedi.

(Ali Gözeten/IHA)

Kaynak: İHA