Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Antrenörlük Hayatimda Uzun Süredir Böyle Bir Maglubiyetim Olmamisti'

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, 4-1 kaybettikleri Bursaspor maglubiyetini degerlendirerek, "Çok uzun süredir antrenörlük hayatimda böyle maglubiyetim olmamisti” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 de maglubiyet aldi. Son olarak Bursaspor deplasmanindan 4-1 gibi bir skorla maglup ayrilan kirmizi-beyazlilar, pazar günü evinde yapacagi Gençlerbirligi maçi hazirliklarina Nuri Asan Tesislerinde yaptigi tek antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Mehmet Altiparmak, antrenman sonrasinda açiklamalarda bulundu. Bursaspor maçinda takimini ilk kez çok kötü gördügünü ifade eden Mehmet Altiparmak, “Bursaspor maçinda göreve basladigimiz andan itibaren ilk defa bu kadar kötüydük. Ilk yarinin sonlarina dogru kendi oyunumuzu oynayabildik. Öne geçmemize ragmen kötü günümüzdeydik ve yenildik. Pazar günü oynayacagimiz Gençlerbirligi maçina hazirlanacagiz. Oyuncularimiz ve bizler çok üzüldük. Daha ligin basindayiz. Ligin basinda bu tür seyler her takimin basina gelebiliyor. Biz isimize bakacagiz. Bursaspor maçini unuttuk. Oradan büyük dersler almamiz gerekiyor. Her seyimizle maça hazirlanip, Gençlerbirligi maçini kazanip yolumuza devam edecegiz” diye konustu.



“Antrenörlük hayatimda uzun süredir böyle bir maglubiyetim olmamisti”

Uzun zamandir 4-1 gibi farkli bir skorla maglup olmadigina da deginen Altiparmak, “Bursaspor maçi bizim için çok iyi bir ders oldu. Oyunu kazanmak için maç içinde birçok taktik degisikligi yaptik. Birçok varyasyon denedik. Bir maçta 15 tane taktikle oynayamazsiniz. Rakibin neyleri eksik onlara çalistik. Golü de bulduk. Golden sonra pozisyon da bulduk ama ne yazik ki kötü bir maglubiyet aldik. Skor gerçekten bizi çok üzdü. Çok uzun süredir antrenörlük hayatimda bu kadar böyle maglubiyetim olmamisti. Bir an önce atlatip, Pazar gününe bakmamiz lazim. Buradan da çok büyük dersler almamiz lazim” seklinde konustu.



Sakat oyuncularin durumu

Takimdaki sakatliklar hakkinda da bilgi veren Mehmet Altiparmak, sunlari söyledi:

"Sakatlar bugün itibariyla yavas yavas takima katiliyor. Cihan Kahraman yüzde 100 hazir hale geldi. Vukan Savicevic, Ismael Diomande ve Baris Basdas takimla çalismalara basladi.

Cihan, pazar günü bizle olabilir. Vukan ve Diomande’nin yarin testlerine bakacagiz. Melunovic’in tedavisinde ise sona gelindi. Onun da bir dahaki hafta aramiza katilmasini umuyoruz. Osman Çetin, Recep Burak Yilmaz ve Tomane maç temposundan dolayi bugün takimdan ayri düz kosu yaparak antrenmani tamamladi. Onlarin herhangi bir problemleri yok."

Samsunspor’da ayrica Ankara Keçiörengücü maçinda omzu çikan Gökhan Karadeniz’in tedavisine devam ediliyor.

Kaynak: İHA