Giresun'da Basketbol Heyecani Yeniden Basliyor

Giresun Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonda Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nun talimatiyla kisa sürede yapilanma içerisine giren ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi’ne katilim için basvuran Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, ilk antrenmanini da Giresun Üniversitesi Spor Salonu’nda yapti.

Sezonun ilk çalismasina Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Baskani Alaattin Hafizoglu, yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Basketbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Heves Bozbag da katildi.

Teknik kadroya ve bayan basketbolculara yeni sezon öncesi basarilar dileyen Kulüp Baskani Hafizoglu, “Giresun basketbolu çok seviyor. Bizler de Belediye Baskanimiz Aytekin Senlikoglu’nun da destegiyle hemen harekete geçtik. Salim Tasli hocamizla birlikte hem alt yapimizdan hem de bize yarar saglayabilecek basketbolcularimizi kadromuza dahil ettik. Iyi bir olusum gerçeklesti. Bizim temel hedefimiz Giresunlu bayan basketbolcularimizin gelisimine katki saglamak ve yeni sporcular yetistirmek olacak. Giresun’un adini daha da duyurmak olacak. Tipki Alperen Sengün de oldugu gibi. Iyi bir sezon olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Diger yandan, yesil-beyazli ekipte yeni sezon kadrosu Merve Usal, Emine Adani, Merve Sahin, Beyzanur Uruç, Dilara Göçmen, Ayfer Dalkiliç, Gizem Sakalli, Cansu Güneysu, Nilsu Akbayrak, Sila Ilgin Kaya, Ayça Kap ve Yaren Çavus, teknik kadroda idari koordinatör ve genel menajer Salim Tasli, Bas Antrenör Abdullah Mert Erdemir, Yardimci antrenör Ogulcan Uzun, Yardimci antrenör Erdal Alaca ile masör Gökhan Bekdemir yer aliyor.

Kaynak: İHA