Denizlispor Kulübü Baskani Mehmet Uz, Güven Tazeledi

Denizlispor Kulübünün olaganüstü genel kurulunda baskanliga Mehmet Uz yeniden seçildi.

Denizli Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda gerçeklestirilen genel kurulun divan baskanligini Erdal Otçu yapti.

Yönetim ve denetim kurulu raporlarinin okunup oylandigi genel kurulda, yönetim kurulunun 1 baskan ve 20 üyeden olusmasi kabul edildi.

Kulüp baskani Mehmet Uz, yaptigi konusmada, yeni yönetim kadrosuyla daha fazla çalisacaklarini söyledi.

Ligde basarili olmak için ellerinden geleni yapacaklarini belirten Uz, "Tüm zorlu sartlara ragmen biz görevimizin basindayiz. O yüzden bu sezon "Bu takim bizim" sloganimizla hareket edecegiz. Bizi zor zamanlarda yalniz birakmayan herkese tesekkür ediyorum. Altyapimizi bir futbol fabrikasi yapmayi hedefliyoruz. Biz zor zamanda bu takima sahip çiktik. Hiç mazerete siginmadan kisa süre içinde basarili bir transfer dönemi gerçeklestirdik. Bugün daha güçlü bir yönetim anlayisiyla çiktigimiz bu yolda, Denizli halkina yakisan bir yönetim olacagimizin sözünü veriyoruz. Denizlispor'u hak ettigi güzel günlere kavusturacagiz." ifadelerini kullandi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ise kente geldigi günden beri Denizlispor'un basarisiz oldugu zamanlarda üzüntü yasadigini belirterek, söyle konustu:

"Kötü bir süreç yasadik. Insallah bir daha olmaz. Toparlanacagiz. Özledigimiz Denizlispor'u bugün seçilen yeni yönetimle birlikte tekrar hayata geçirecegiz. Elimden geldigince bu kurumsal yapinin yaninda yer alacagim. Göreve geldigim günden beri, dogdugum sehrin takimindan hiçbir sekilde ayirmadim. Çünkü ben bu sehrin evladi ve yasayaniyim. Evet kötü günler yasadik. Allah bir daha yasatmasin. Onlari yasamamak adina ciddi tedbirler alarak yolumuza devam edecegiz. Özledigimiz, o Avrupa'da oynayan Denizlispor'un temelini tekrar burada atacagiz."

Tek listeyle gidilen seçimde Mehmet Uz'un yönetim listesi su isimlerden olustu:

Ali Inceören, Ali Yörümez, Ahmet Asikoglu, Dervis Gedik, Ersen Kaplan, Ferhat Yildirim, Hasan Yildirim, Hikmet Olgun, Hüseyin Eren, Ismail Kartal, Ismet Kaya, Izzet Çaglar Altunbas, Mehmet Teke, Necip Irdem, Nedim Demirkan, Ömer Tuncer, Recep Dayi, Refik Kapan, Seyit Berber, Taner Atilla.

???????

Kaynak: AA