Yeni Takimi Rayo Vallecano'da Tanitilan Falcao, Galatasaray'in Lazio Galibiyetini Kutladi

Radamel Falcao: 'Ayrilmak üzücüydü. Bazi seyler iyi gitmedi ve ayrilmak zorunda kaldim ama ben Galatasaray taraftarlarindan biriyim'

Ispanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Rayo Vallecano, Galatasaray'dan ayrilmasinin ardindan 1 sezonluk sözlesme imzaladigi Kolombiyali futbolcu Radamel Falcao'yu taraftarina ve basina tanitti.

Madrid kenti takimi olan Rayo Vallecano'nun Vallecas Stadi'nda yapilan tanitima esi ve 5 çocuguyla birlikte gelen Kolombiyali 35 yasindaki futbolcuya, tribündeki çok sayida taraftar sevgi gösterisinde bulundu.

Falcao, tanitimin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, AA muhabirinin, "Galatasaray'dan ayrilma sebebin ne?" ve "Galatasaray, Lazio'yu 1-0 maglup etti. Ne söylemek istersin?" seklindeki sorularina, "Harika. Galatasarayli futbolcular, büyük arkadaslarim için çok çok mutluyum. Orada kalbimin bir kismini biraktim. Disaridan Galatasaray'i her zaman destekleyecegim. Ayrilmak üzücüydü. Bazi seyler iyi gitmedi ve ayrilmak zorunda kaldim ama ben Galatasaray taraftarlarindan biriyim." yanitini verdi.

Fiziksel olarak iyi durumda oldugunu söyleyen Kolombiyali futbolcu, su anda tek isteginin maç oynamak ve sahada daha fazla süre almak oldugunu aktarirken, "Ispanya'yi, Madrid'i, La Liga'yi biliyorum. En iyisini vermeye çalisacagim. 2013'te Ispanya'dan ayrilmamdan sonra tüm dünyada oldugu gibi Ispanya'da da futbol degisti. Detaylarin daha çok ön plana çiktigi bir futbol var." ifadelerini kullandi.

Forvette oynamasina ragmen yeni takiminda "3" numarali formayi seçen Falcao, "Babam bu numarayla futbol oynuyordu. Artik aramizda degil ve onu anmanin en iyi yolunun bu olacagini düsündüm. Benim için anlami çok büyük." seklinde konustu.

La Liga'da 4 puanla 12. sirada bulunan Rayo, ligin 5. haftasinda 18 Eylül Cumartesi günü, henüz puani bulunmayan Getafe'yi agirlayacak.

Kaynak: AA