Taylan Antalyali Açiklamasi 'Iyi Bir Oyunla Galip Geldigimiz Için Mutluyuz'

Galatasarayli futbolcu Taylan Antalyali, Lazio karsisinda iyi bir oyunla galip geldikleri için mutlu olduklarini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçinda Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karsilastigi Italyan ekibi Lazio’yu 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Galatasarayli futbolcu Taylan Antalyali, "Geçen yaptigimiz analizde, özellikle oyun kurmada onlarin santrforlarinin stoperi kapattigini, oradan çikislarda benim ve stoperin önemli oldugunu analiz etmistik. Bunun üzerine çalismistik. Gerçekten de istedigimizi sahada uyguladigimizi düsünüyorum. Hocamizin verdigi taktikleri sahada en iyi sekilde yansittik. Iyi bir oyunla galip geldigimiz için mutluyuz” diye konustu.

Cicaldau ve Berkan’in kosan ve yetenekli oldugunu ifade eden Antalyali, “Benim yükümü hafifletiyor. Ben de onlara yardimci olmaya çalisiyorum. Uyum yakalayacagimizi düsünüyorum. Sezon basindayiz. Biraz zaman alacaktir. Bugün iyi bir uyum içindeydik. Daha da iyi olacagiz" seklinde konustu.

Bugün hareketli oynadiklarini belirten milli futbolcu, "Kaliteli oyunculariz, yetenekliyiz. Top bize daha fala kaldi. Istedigimiz pozisyonlari bulduk. Golü aslinda biz atmak isterdik. Onun içinde çok fazla pozisyon bulduk. Ama farkli bir sekilde oldu" dedi.

Statlarinda oynamayi çok özlediklerini vurgulayan basarili futbolcu, "4 ay kadar oldu burada oynamayali. Taraftari da çok özledik. Uzun bir süre onlardan ayri kaldik. Zemin güzeldi. Pas ritmi açisindan zeminin böyle olmasi önemli" açiklamasinda bulundu.

Bu sezon çok oyuncu degisikligi oldugunu ve yeni oyuncularin geldigini belirten Taylan Antalyali, "Hepimiz istekliyiz. 26 yasindayim. Benimde hedefim var. Genç ve aç bir kadroyuz. Gelismeye açiz. Iyi bir ortam oldugundan yanayim. Arkadaslik ortami çok güzel. Bu da sonucu getirecek diye düsünüyorum. Biraz daha zamana ihtiyacimiz var" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA