Maurizio Sarri Açiklamasi 'Iyi Oynadik Ama Sanssiz Bir Gol Yedik'

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray karsisinda iyi oynadiklarini ama sanssiz bir gol yediklerini ifade ederken, Lazio’da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi’nin takimda kalmasi gerektigini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Lazio deplasmanda Galatasaray’a 1-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, kalecileri Strakosha’nin yedigi hatali golle ilgili çok söyleyecek bir sey olmadigini ifade ederken, ”Sanssiz bir gol yedik aslinda iyi oynadik, kontrollü bir oyun sergiliyorduk ve bunu kabullenmemiz lazim. Evde oynadigimiz karsilasmalar farkli oluyor. Taraftar karsisinda oynamak Galatasaray için pozitif etki. Geçen hafta Milan ile kaybettigimiz maçin ardindan güzel bir reaksiyon gösterdik Galatasaray karsisinda” ifadelerini kullandi.

”Italya’da bu tip pozisyonlara kirmizi kart da veriliyor”

Muslera’nin ceza sahasi disinda yaptigi müdahalenin kart durumu hakkinda sorulan soruya cevap veren Sarri, ”Açikçasi bir sey söyleyemem tekrarini izlemedim, sahadan gördügüm de Italya’da bu tip pozisyonlarda kirmizi da veriliyor. Kontrol altinda bir maçti iki takim da kontrol altina aldi maçi. Gol atsak degisik olurdu. Immobile’in o pozisyonlari kaçirmamasi lazim” dedi.



”Vedat’in takimda kalmasini istiyorum”

Lazio formasi giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi’nin sari-lacivertlilere dönme durumuyla ilgili soruya cevap veren Sarri, ”Vedat’i Fenerbahçe’nin isteyip istemedigini çok bilmiyorum ben, Vedat’in takimda kalmasini istiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA