Korkuteli Belediyespor, Teknik Direktör Kutlu Ile Devam Edecek

Bu yil Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Teknik Direktör Bayram Kutlu ile yeniden anlasma karari aldi.Bayram Kutlu’nun yardimcilari Hakan Vuran, kondisyoner Serdar Gökmen, kaleci antrenörü Senol Sevindi olarak belirlendi.

Korkuteli Belediyespor kulübünden yapilan açiklamada, “2019-2020 sezonunda tarihimizde ilk defa takimimiza sampiyonluk yasatan Bayram Kutlu hocamiz ile yeni sezon için anlasmis bulunmaktayiz. Hocamiza ve takimimiza hayirli olsun. Hocamizin yardimciliklarini Hakan Vuran, Kondisyoner Serdar Gökmen Kaleci Antrenörü Senol Sevindi oldu " denildi.

Korkuteli Belediyespor ile yeniden yola devam etmenin heyecanini yasadiklarini ve takimi daha iyi yerlere tasimak adina çalisacaklarini belirten Teknik Direktör Bayram Kutlu, “Belediyespor’un basarisi için çalismalarimiza devam edecegiz. Yeni transferler yaparak basarimizi daha üst seviyelere çikarmak istiyoruz” diye konustu.

Korkuteli Belediyespor Baskani Abdurrahman Özmen ise, “Hocamizla çalismaktan son derece memnunuz. Kendisine güveniyoruz. Basarili hocamizla tekrar anlastik. Camiamiza hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA