Galatasaray-Lazio Maçinin Ardindan

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri: 'Maalesef sanssiz bir gol yiyerek maçi kaybettik' 'Vedat'in bizde kalmasini istiyoruz. Bizde kalmasi da lazim'

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçinda konuk oldugu Galatasaray'a 1-0 kaybeden Italyan temsilcisi Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri, talihsiz bir yenilgi aldiklarini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Türk Telekom Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Arnavut kaleci Thomas Strakosha'nin hatasiyla ilgili söyleyecek çok seyin olmadigini belirten Sarri, "Strakosha bir hata yapti ve sanssiz bir gol yedik. Aslinda iyi oynadik. Kontrollü bir oyun sergiliyorduk. Maalesef sanssiz bir gol yiyerek maçi kaybettik." diye konustu.

Transfer döneminde adi eski takimi Fenerbahçe ile anilan Kosovali santrfor Vedat Muric'in yeniden Türkiye'ye dönme ihtimalinin olup olmadiginin sorulmasi üzerine Italyan teknik adam, "Sportif direktör olmadigim için Fenerbahçe'den teklif gelip gelmedigini bilmiyorum. Ancak Vedat'in bizde kalmasini istiyoruz. Bizde kalmasi da lazim. Takimdan ayrilmasini istemiyoruz." ifadelerini kullandi.

Futbolcu Felipe Anderson ise bu sezonki hedefleriyle ilgili, "Amacimiz maksimum sayida maç kazanmak. Bunun için çok çalisiyoruz. Iyi bir yolda gittigimizi biliyoruz. Bize biraz öz güven ve zaman lazim." seklinde görüs belirtti.

Kaynak: AA