Denizlispor Galibiyet Serisine Kilitlendi

Denizlispor’un tecrübeli oyuncusu Gökhan Süzen, “Bizim bundan sonraki tek hedefimiz kaybetmeyi asla kabul etmeyen, her zaman rakibe tepki veren, kazanma arzusuyla oynayan, o coskusunu hiç kaybetmeyen ve saha içerisinde enerjisi en yüksek olan bir takim olusturmak” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Altinordu ile oynayacagi maçin hazirliklarina basladi.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçeklesen idman öncesi takimin yeni transferlerinden Gökhan Süzen, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Her geçen gün oyunlarini gelistirmek istediklerini belirten Süzen, “Biz aslinda basarmasi zor bir durumu basardik. Çok yeni bir takimiz, çok fazla transferimiz var. Çok fazla hazir olmayan oyuncumuz var ama herkes özveriyle çalisiyor. Geçtigimiz günlerde bir milli takim arasi oldu. Bu Milli Takim arasi bizim için çok güzel bir firsatti. Hem takim olma adina hem de hazir olma adina. Biz her geçen gün oyunumuzu gelistirmeye çalisiyoruz, her geçen gün daha iyi oynamaya çalisiyoruz. O arkadaslarimiz da hazir oldugunda daha kaliteli bir oyun ortaya koyabilecegiz” diye konustu.



“Herkes hazir olunca daha iyi oynayacagiz”

Adanaspor maçini degerlendiren Süzen, “Maça kötü baslamamiza ragmen çok güzel bir galibiyet aldik. Maçin devaminda çok dogru oynadik. Golden sonra oyunu çok iyi idare ettik. Skoru bulduktan sonra pozisyon vermeden galibiyeti aldik. Bizim bundan sonraki tek hedefimiz kaybetmeyi asla kabul etmeyen, her zaman rakibe tepki veren, kazanma arzusuyla oynayan, o coskusunu hiç kaybetmeyen ve saha içerisinde enerjisi en yüksek olan bir takim olusturmak. Bunun içinde emin adimlarla ilerliyoruz. Herkes hazir olunca daha iyi oynayacagiz. Su an her sey çok güzel gidiyor” ifadelerini kullandi.

“Güzel bir maç olacak”

Altinordu’nun genç takim oldugunu belirten Gökhan Süzen, “Altinordu genç bir takim. Onlarda bu sezon çok iyi baslayamadilar ama oyunculari çok genç oldugu için her zaman belli bir seviyede oynamaya çalisiyorlar. Bizde gelismeye çalisiyoruz. Güzel bir maç olacak. Biz bundan sonra kolay kolay maç kaybetmeden ilk sezonun ortalarina dogru hedefi daha da yukari çikartmak istiyoruz. Umarim bu böyle devam eder” seklinde konustu.

Kaynak: İHA