Vitor Pereira Açiklamasi 'Kendi Kimligimizi Sahaya Yansitacagiz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi’nde yarin aksam oynayacaklari Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Kendi kimligimizi sahaya yansitacagiz" dedi.

Fenerbahçe yarin UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karsilasacak mücadele öncesi maçin oynanacagi Deutche Bank Park Stadyumu’da Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, yarinki maçin iyi bir maç olacagini, iki takimin da hem teknik hem taktiksel anlamda iyi durumda ve iyi oyunculardan kurulu oldugunu belirterek, "Taraftarlarimiz diger maçlarda oldugu gibi burada bizi yalniz birakmayacak. Ben takimimda teknik ve taktik olarak kaliteli ve özgüvenli, pozitif ve hirsli bir futbol oynayan bir takim görmek istiyorum. Tabii ki yarinki maç kolay olmayacaktir. Ama buraya gelmemizi saglayan Play-off’daki özgüveni göstermemiz gerekiyor" diye konustu.

Iyi bir takima karsi oynamak için hazir olduklarini belirten Pereira, "Gerçekten çok iyi bir atmosfer olacagini düsünüyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapip kendi kimligimizi sahaya yansitacagiz. Kendi oyunumuzu oynamaya çalisacagiz. Frankfurt da kendi oyununu sahaya yansitacak. Sonucu görecegiz" açiklamasinda bulundu.

"Mesut Özil’le ilgili beklentiniz nedir?" sorusunu da yanitlayan deneyimli teknik adam, "Mesut yarinki maç için çok hirsli. Takimina yardim etmek istiyor. Kendisi tam bir takim oyuncusu. Kalitesiyle takima yardim katki veriyor. Sadece taktiksel anlamda degil, ayni zamanda takimin kaptanlarindan bir tanesi. Kaptan olarak da takima yardim ediyor. Bizim için, kulübümüz ve taraftarlarimiz için çok önemli bir oyuncu. Yarin ona iyi bir maç diliyorum" temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA