Menemenspor-Manisa Maçinin Ardindan

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: 'Çok önemli bir maç kazandik. Morale ihtiyacimiz vardi' Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu: 'Önümüzdeki Bandirmaspor maçiyla çikis yakalamak istiyoruz'

TFF 1. Lig'de Manisa'yi 2-0 maglup eden Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Çok önemli bir maç kazandik. Morale ihtiyacimiz vardi." dedi.

Mutlu, maçtan sonra katildigi basin toplantisinda yaptigi degerlendirmede, geçen hafta aldiklari Adanaspor maglubiyetinin ardindan 3-4 gün içinde takimi motive ettiklerini söyledi.

Manisa'yi çok iyi analiz ettiklerini kaydeden Mutlu, söyle konustu:

"Rakibimizi istedigimiz gibi oynatmaya çalistik. Neticesinde maçi kazandik. Çok önemli bir maç kazandik. Morale ihtiyacimiz vardi. Manisa çok iyi bir takim. Artik hedefimiz pazartesi günkü MKE Ankaragücü maçi. Insallah oradan da iyi bir netice alarak bu moral ve motivasyonumuzla ligi sürdürmeye çalisacagiz."

- Tüfenkoglu: "Üst üste oynanan maçlar oyun düzenimizi etkiledi"

Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu, ilk devrede oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarini ve kanatlarda hücum ettiklerini söyledi.

Üçüncü bölgede istedikleri sekilde oynayamadiklarini ve ilk yarinin golsüz tamamlandigini aktaran Tüfenkoglu, sunlari kaydetti:

"50. dakikada kalemizde golü görünce oyun düzenimiz degismeye basladi ve ikinci golü de gördükten sonra risk aldik. Sakat oyuncularimizin olmasi ve üst üste oynanan maçlar oyun düzenimizi etkiledi. Sonradan oyuna dahil olan arkadaslarimiz ellerinden gelen her türlü mücadeleyi gösterdiler. Müsabaka bu sekilde sona erince sadece bize de Menemenspor'a tebrik etmek kaliyor. Önümüzdeki Bandirmaspor maçiyla çikis yakalamak istiyoruz."???????

Kaynak: AA