Mehmet Mesut Tüfenkoglu Açiklamasi 'Önümüzdeki Bandirmaspor Maçiyla Çikis Yakalamak Istiyoruz'

Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu, 2-0’lik Menemenspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada sakat oyuncularinin olmasi ve üst üste oynanan maçlarin düzenlerini etkiledigini belirterek, “Önümüzdeki Bandirmaspor maçiyla çikis yakalamak istiyoruz” dedi.

TFF 1. Lig’in 5. hafta maçinda Manisa FK, deplasmanda Menemenspor’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu mücadeleyi degerlendirdi.

Mehmet Mesut Tüfenkoglu, “Ilk devrede oyunun kontrolünü elinde tutan ve ataklari kanatlardan yapan bir Manisa FK vardi. Iyi oyunumuzu üçüncü bölgede iyi hareketler yaparak sonuçlandiramadik ve ilk yariyi golsüz berabere bitirdik. 50. dakikada kalemizde golü görünce oyun düzenimiz degismeye basladi ve ikinci golü de gördükten sonra risk aldik. Sakat oyuncularimizin olmasi ve üst üste oynanan maçlar oyun düzenimizi etkiledi. Yedekten giren arkadaslarimiz ellerinden gelen her türlü mücadeleyi gösterdiler. Müsabaka bu sekilde sona erince sadece bize de Menemenspor’a tebrik etmek kaliyor. Önümüzdeki Bandirmaspor maçiyla çikis yakalamak istiyoruz“ diye konustu.

Kaynak: İHA