Hatayspor Kadin Basketbol Takimi, 12 Oyuncuyu Renklerine Bagladi

Herbalife Nutrition Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden ve Hatayspor Kulübü'ne katilarak isim degisikligine giden Hatayspor Kadin Basketbol Takimi, 12 oyuncuyu kadrosuna katti.

Kulübün basketbol sube sorumlusu Ali Akin, yaptigi yazili açiklamada, Büsra Akbas, Aysegül Günay, Aaryn Ellenberg, Dragana Zubac, Gökçe Dogan, Elif Emirtekin, Büsra Akgün, Bahar Çaglar Ökten, Maddalena Gaia Gorini, Simge Seker, Lauren Cox, Kalani Brown ile birer yillik sözlesme imzaladiklarini belirtti.

Takimda yer alan Idal Yavuz disinda tüm kadronun degistigini aktaran Akin, sunlari kaydetti:

"2021-2022 sezonuna Hatayspor ailesine katilarak basladik. Geçen sezondan basantrenörümüz Ekin Bas ile sözlesme yenileyip, takim kadrosunu tamamen degistirdik. Takimimizi, kariyerinde çikis arayan yetenekli ve ligimizdeki tecrübeli oyunculardan olusturduk. Bu sezonki hedefimiz ligimizi ilk 8'de tamamlayip, kulübümüzü play-off'larda ve Avrupa'da en iyi sekilde temsil etmek. Tüm takimlara saglikli, sakatliksiz, tüm taraftarlara da pandemiden arinmis bir sezon dileriz."

Daha önce Hatay Büyüksehir Belediyespor ismini kullanan takim, bir süre önce gerçeklesen kongreyle Hatayspor Kulübüne katilarak Hatayspor ismini almisti.

Kaynak: AA