Denizlispor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulut Turhan: 'Ileriki maçlarda Denizlispor daha da iyi olacak' Adanaspor Teknik Sorumlusu Yilmaz Akbasli: 'Bu futbolun karsiligi puan veya puanlardi'.

TFF 1. Lig'in 5. haftasinda Adanaspor'u 2-0 yenen Denizlispor'un teknik sorumlusu Bulut Turhan, takim içindeki uyum ve koordinasyon arttikça daha iyi sonuçlar alacaklarini söyledi.

Turhan, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, iyi mücadele ederek kazandiklari için mutlu oldugunu belirtti.

Rakibi de tebrik ettigini dile getiren Turhan, sunlari söyledi:

"Saha avantajini kullanarak iyi bir sonuçla maçi bitirdik. Denizlispor yeni bir takim. Henüz daha takimimiz oturmadi. Birkaç haftaya ihtiyacimiz var. Takim içindeki uyum ve koordinasyon arttikça, birlikte oynamaya basladikça, daha iyi sonuçlar alacagimiz kanaatindeyiz. Ileriki maçlarda Denizlispor daha da iyi olacak çünkü fiziksel olarak gittikçe yükselen bir grafigimiz var."

- Akbasli: "Üstün oynayan taraf bizdik"

Adanaspor Teknik Sorumlusu Yilmaz Akbasli, iki devrede de üstün oynayan takimin kendileri oldugunu savundu.

Ilk yarim saatte kalelerinde pozisyon görmediklerini ama gelen bir topun gol oldugunu vurgulayan Akbasli, su görüslerini aktardi:

"Bu da bizim takimimizin organizasyonunu bozdu. Zaten golü biz bulsak geçen haftaki gibi farka giderdik. Genç futbolcularimiz bulundugu için hemen demoralize olduk. Bunun için de çok üzgünüz. Bu futbolun karsiligi puan veya puanlardi. Bu da bizim takimimiza üzüntü verdi. Önümüzdeki Ümraniyespor maçinda insallah bunu telafi edecegiz çünkü rakibimiz daha disli, daha zorlu bir takim. Hiç maglup olmamis su ana kadar. Bu takimla mücadele etmek bizim futbolcularimizi daha da iyi motive edecektir çünkü rakibe göre oyuncu kendini daha iyi hazirliyor."

Kaynak: AA