Bursaspor-Yilport Samsunspor Maçinin Ardindan

Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: 'Eksik bir sürü parça var. Galibiyet insanlari mutlu etti' Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak: 'Bizden daha iyi mücadele ettiler, daha fazla istediler'

TFF 1. Lig'in 5. haftasinda agirladigi Yilport Samsunspor'u 4-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini elde eden Bursaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, alinan 3 puan nedeniyle mutlu olduklarini söyledi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Tekke, 3 puani coskulu bir mücadele ve iyi bir oyun ile aldiklarini aktardi.

Iyi bir kadroya sahip olduklarina dikkati çeken Tekke, su ifadeleri kullandi:

"Talihsizligimiz, çok fazla antrenman yapamamamiz oldu. Eksik bir sürü parça var. Galibiyet insanlari mutlu etti. Taraftarlarimiz da çok destek oldu. Aslinda ilk olarak Eyüpspor maçinda ayni cesareti denedik oyun anlaminda ama o gün futbolcularimizin cesareti kirildi. Bugün bu cesareti oyuncularimiz gösterdi. Biz ne yaptigini bilen ve özellikle baskili bir sekilde topa sahip olan bir takimiz. Kötü sonuçlar aldigimiz dönemde de topa sahip olma oranlarimiz rakiplerimizin üzerindeydi. Çok hizli, kaliteli paslari yapabilecek oyunculara sahibiz. Biz kaos futbolu istemiyoruz. Bursaspor, altyapisiyla örnek bir camia. Bu oyuna coskuyu ekleyecegiz."

- Altiparmak: "

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, yenilgiden dolayi üzgün olduklari söyledi.

Taraftarlardan özür dileyen Altiparmak, sunlari kaydetti:

"Bize yakismayan bir futbol ile istemedigimiz bir sonuç aldik. Beklemedigimiz bir sonuçtu. Bursaspor'un her seyi ile bize saldiracagini biliyorduk. Çünkü çok kötü gidiyorlardi. Bizden daha iyi mücadele ettiler, daha fazla istediler. Geldigimiz günden beri hazirlik dönemi de dahil ilk defa takimimizi bu kadar kötü gördük, taniyamadik. Futbolda bunlar var. Bizim için çok büyük bir ders olacak. Mücadele etmezsen rakip kim olursa olsun kaybedersin. 30 ile 45. dakikalar arasini çok iyi oynadik, maç 1-1'ken 2-1'i yakalayip içeri girseydik, daha farkli olabilirdi. Bursaspor 10 kisi kaldiktan sonra biz böyle oynamamaliydik."

Kaynak: AA