Baskan Tavli, 'Sporun Her Alaninda Desteklerimiz Sürmeye Devam Edecek'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçeyi sporun birçok dalinda temsil eden ve madalya kazanan sporculara tesekkür belgesi takdim etti.

Baskan Tavli, temmuz ve agustos aylarinda Türkiye genelinde halter, kick boks, wushu, judo, okçuluk ve boks gibi spor branslarinda madalya kazanan sporcu ve antrenörleri ile Ünye Belediyesi’nde konuk etti. Spora her zaman destek olacaklarina dikkat çeken Baskan Tavli, sporculara tesekkür belgesi de takdim etti.

Ünye’de, spor alaninda çok yetenekli gençler oldugunu ve bunun desteklenmesi gerektigine inandigini söyleyen Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Sizleri ve yine bu gençlerimizi yetistiren ailelerimizi tebrik ediyor ve basarilarinizin devamini diliyorum. 1 buçuk yili askin bir süredir maalesef koronavirüs pandemisi nedeni ile çocuklarimiz ve gençlerimiz spor dahil birçok etkinlikten uzak kaldilar. Temmuz ayi itibariyle sportif organizasyonlar yeniden düzenlenmeye basladi.

Bununla birlikte çocuklarimizin da basarilarina sahit olmak bizleri ziyadesi ile mutlu kildigini ifade etmek istiyorum. Sizlerin bu basarilarini görmek bizlere gurur vermektedir. Ilçemizde kiymetli hocalarimizin sizlere verdigi destek ve egitimlerle ilçemizi gururlandiracak basarilar elde ettiniz. Salon sporu olsun, saha sporu olsun sporun her alaninda yerel yönetimler olarak her türlü destegi veriyoruz ve vermeye de devam edecegiz. Çünkü gençler bizlerin gelecegidir. Onlarin en iyi sekilde yetismesi için ne gerekiyorsa bu nedenle yapmayi bir görev olarak görüyoruz” dedi.

Temmuz ve agustos aylarinda Türkiye’nin birçok ilinde gerçeklestirilen sampiyonalarda Ayfer Arslan, Duygu Nisa Kurt, Furkan Kerem Kuru, Gülnihal Çarkaci, Hale Pinar Veyisoglu, Melike Hitaloglu, Metehan Köse, Muhammet Arslan, Seda Kargaoglu, Yusuf Dursunoglu ve Zeynep Elif Akkaya madalya almaya hak kazanmisti.

Kaynak: İHA